Gabi zaniedbałam Cię ostatnio a u Ciebie takie piękne zmiany!!! piękny murek, brzozy i trawy Wiosny doczekać się nie mogę jak wszystko zacznie się rozrastać
pozdrawiam
aaaaa narty, a to ja mam dwie lewe nogi nie zapisuje się coby wstydu oszczędzić rodzinie
Ania przystojny Pan Piotr będzie uczył Nie skusisz się ??? Iza też nie potrafi a jedzie Liczy się towarzystwo, bigosik, saltki, śledzik i dobre winko
Tfu śledź i wino tfu tfu
Anitko każdy z nas ma doła w robocie. Czasami po prostu wszystko się przeciwko nam obraca. Zwłaszcza jesienią.... Dlatego buziamy i się uśmiechamy W weekend zakladamy wątek 20 lat wcześniej aby się pośmiać
Proszę , proszę.. na forum kwitnie handel usługami... i wcale nie sexi.... prasowanie za pielenie, szycie za kopanie... to ja może coś też pokopię lub popielę za gotowanie
Ale masz rację Marzenko.. zimą robię najwięcej zakupów ciuchowych I zima to odpoczynek od koszenia trawnika
I teraz zima to spotkanie ogrodowiska na bigosie Ja tam dni odliczam
Aniu ja też odliczam i odliczam czas do pierwszego śniegu Narty trzeba zregenerować i kanty naostrzyć
Jutro już będzie cieplej a jak rybki pod tą cienką warstwą lodu oddychają?
W wodzie jest też tlen.
Pytanie tylko jak długo ??? Ńie pamiętam już tych wszystkich praw aby ilość tlenu w takim zbiorniku obliczyć i jego zużycie przez Ani rybki
Dobrze, że M dziurkę zrobił to liczyć nie muszę
Moniko widze, że specjalistką od Rh jesteś. Będę przybiegac z pytaniami, bo to jedyne rośliny do których od lat dobrej ręki nie mam ....
A czy masz sprawdzony przepis na naleweczkę malinową ????
Dotarłam do końca...widzę, że tu kwiatki w ogrodzie nie wystarczą...trza fartuszki kupować, żeby bliżej kwiatów być nawet w kuchni...i to wszystko dla swoich M?
Julka wprowadzamy nowy standard ogrodowiskowy oprócz kaloszkow stroj roboczy w postaci fartuszka
Anitko, nie warto się tak przejmować. Pracować rzetelnie, sumiennie i pamiętać o tym, że trzeba jeszcze mieć czas na życie ...
Piękne słowa a ja chyba mam coś spreparowanego w głowie jak pisze Agta skoro lubię reklamować coś na ból lub trawienie I lubię wymyślać nowe produkty,smak, koncept, opakowanie i za jaką cenę ktoś będzie chciał to kupić. I największą radość mam gdy ten mój pomysł widzę na półce a jeszcze większą gdy ktoś znajomy mówi, źe kupił i że produkt jest dobry, skuteczny i w dobrej cenie.
Ale może mam coś nie równo pod sufitem??? Są takie chwile, gdy tempo pracy, stres, szybkość podejmowania decyzji i problemy przygniatają moją głowę wtedy wpadam do ogrodu z łopatą I nic tak nie doprowadza mnie do równowagi jak praca w ogrodzie. A hitem roku będzie dla mnie cięcie lawendy nożyczkami , już się nie mogę doczekać kolejnego lata
Ludzie bywają róźni, wrednych lub złych unikam lub traktuję jak powietrze a sympatycznych obdarzam uśmiechem. Ale nie przeczę, że są takie dni, że chciałabym powiedzieć szefowi, że mi to LOTTO
Oby do wiosny Źycie będzie piękniejsze i kolorowsze. A póki co mamy forum
Buziam Anitko i pomyśl o zmianie pracy, poszukaj takiego otoczenia które będzie Cię obdarzać sympatią i zaufaniem a praca z ludźmi da Ci satysfakcję. To nie jest łatwe ale szkoda życia na męczarnie