Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:54, 01 lis 2012

Do góry
Zmykam bo mi M neta z rąk wyrywa
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:53, 01 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)

Anitko każdy z nas ma doła w robocie. Czasami po prostu wszystko się przeciwko nam obraca. Zwłaszcza jesienią.... Dlatego buziamy i się uśmiechamy W weekend zakladamy wątek 20 lat wcześniej aby się pośmiać

no to czekam z niecierpliwością na taki wątek....Anitko pozdrawiam z uśmiechem...trochę optymizmu w poście przesyłam

Julka to już zacznij skanować zdjęcia
Anitko usmiech siarczysty poproszę
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:51, 01 lis 2012

Do góry
Gabi zaniedbałam Cię ostatnio a u Ciebie takie piękne zmiany!!! piękny murek, brzozy i trawy Wiosny doczekać się nie mogę jak wszystko zacznie się rozrastać
pozdrawiam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:45, 01 lis 2012

Do góry
Gabi napisał(a)

[quote

Ha, mi się skojarzyło z "oddaj fartucha" z programu MasterChef

Ha,ha, ha!

A ja MasterChefa nie oglądam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:44, 01 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a gdzie i kiedy? nie żebyś mnie przystojnym Piotrem skusiła bo mam swojego prywatnego Piotra

12 stycznia na Czarnej Górze Kotlina Kłodzka!!!
Wątek spotkania - spotkanie ogrodowiska na nartach
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:43, 01 lis 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Ok, to poszukam coś stosownie kompromitującego w starych albumach, bo cyfrówkę mam dopiero od 9 lat

Anitko ja też mam w albumach cyfrówek chyba 20 lat temu nie było????
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:42, 01 lis 2012

Do góry
Normalnie zaniedbujesz swój wątek!!! Kurz osiadł na landrynkowej róży
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:40, 01 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
aaaaa narty, a to ja mam dwie lewe nogi nie zapisuje się coby wstydu oszczędzić rodzinie

Ania przystojny Pan Piotr będzie uczył Nie skusisz się ??? Iza też nie potrafi a jedzie Liczy się towarzystwo, bigosik, saltki, śledzik i dobre winko
Tfu śledź i wino tfu tfu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:38, 01 lis 2012

Do góry
Ania co do kryzysu to samo spełniająca się przepowiednia skoro powiemy że nie będzie to nie będzie
A media kłamią
Kurcze net to też media
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:36, 01 lis 2012

Do góry
Anitko każdy z nas ma doła w robocie. Czasami po prostu wszystko się przeciwko nam obraca. Zwłaszcza jesienią.... Dlatego buziamy i się uśmiechamy W weekend zakladamy wątek 20 lat wcześniej aby się pośmiać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:28, 01 lis 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a tak na marginesie bardzo dobry bigos robi mój M

Ania a ty sie na zjazd ogrodowiska na nartach jeszcze nie zapisałaś!!!! Bigosu nam trzeba
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:28, 01 lis 2012

Do góry
Agacia napisał(a)
Jako że kryzys idzie, a i praktyczność zawsze w cenie, proponuję na początek czerwony fartuszek zastąpić czerwoną pomadką

Agacia kryzysu nie będzie Niemcy mają wzrost gospodarczy a i Anglia +1% PKB we wrześniu więc my też będziemy rosnąć
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:26, 01 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)
Proszę , proszę.. na forum kwitnie handel usługami... i wcale nie sexi.... prasowanie za pielenie, szycie za kopanie... to ja może coś też pokopię lub popielę za gotowanie
Ale masz rację Marzenko.. zimą robię najwięcej zakupów ciuchowych I zima to odpoczynek od koszenia trawnika
I teraz zima to spotkanie ogrodowiska na bigosie Ja tam dni odliczam

Aniu ja też odliczam i odliczam czas do pierwszego śniegu Narty trzeba zregenerować i kanty naostrzyć
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:25, 01 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Jutro już będzie cieplej a jak rybki pod tą cienką warstwą lodu oddychają?

W wodzie jest też tlen.

Pytanie tylko jak długo ??? Ńie pamiętam już tych wszystkich praw aby ilość tlenu w takim zbiorniku obliczyć i jego zużycie przez Ani rybki
Dobrze, że M dziurkę zrobił to liczyć nie muszę
Ogródkowy chaos u monitki 21:22, 01 lis 2012

Do góry
Moniko widze, że specjalistką od Rh jesteś. Będę przybiegac z pytaniami, bo to jedyne rośliny do których od lat dobrej ręki nie mam ....
A czy masz sprawdzony przepis na naleweczkę malinową ????
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:17, 01 lis 2012

Do góry
Jutro już będzie cieplej a jak rybki pod tą cienką warstwą lodu oddychają?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 01 lis 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
Sexi fartucha

No Anitka nam takie fajne znalazła Irenka nam takie uszyje w zamian za skopanie ogródka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 01 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

A co do inwestycji w ogród.... Właśnie przeglądalam ceny kozaków i stwierdziłam, że donice do bambusów ważniejsze..... Co to się porobiło..... ?

Też przeglądałem buty Ale szczerze to chyba poczekam na przełom grudnia i stycznia - zima się dopiero zacznie, a będzie tyyyyyle wyprzedaży

ja muszę poczekać do grudnia bo zamówiłam donice a po ostatnim weekndzie trzeba zacisnąć pasa
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:12, 01 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Dotarłam do końca...widzę, że tu kwiatki w ogrodzie nie wystarczą...trza fartuszki kupować, żeby bliżej kwiatów być nawet w kuchni...i to wszystko dla swoich M?

Julka wprowadzamy nowy standard ogrodowiskowy oprócz kaloszkow stroj roboczy w postaci fartuszka
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:11, 01 lis 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Anitko, nie warto się tak przejmować. Pracować rzetelnie, sumiennie i pamiętać o tym, że trzeba jeszcze mieć czas na życie ...

Piękne słowa a ja chyba mam coś spreparowanego w głowie jak pisze Agta skoro lubię reklamować coś na ból lub trawienie I lubię wymyślać nowe produkty,smak, koncept, opakowanie i za jaką cenę ktoś będzie chciał to kupić. I największą radość mam gdy ten mój pomysł widzę na półce a jeszcze większą gdy ktoś znajomy mówi, źe kupił i że produkt jest dobry, skuteczny i w dobrej cenie.
Ale może mam coś nie równo pod sufitem??? Są takie chwile, gdy tempo pracy, stres, szybkość podejmowania decyzji i problemy przygniatają moją głowę wtedy wpadam do ogrodu z łopatą I nic tak nie doprowadza mnie do równowagi jak praca w ogrodzie. A hitem roku będzie dla mnie cięcie lawendy nożyczkami , już się nie mogę doczekać kolejnego lata

Ludzie bywają róźni, wrednych lub złych unikam lub traktuję jak powietrze a sympatycznych obdarzam uśmiechem. Ale nie przeczę, że są takie dni, że chciałabym powiedzieć szefowi, że mi to LOTTO
Oby do wiosny Źycie będzie piękniejsze i kolorowsze. A póki co mamy forum

Buziam Anitko i pomyśl o zmianie pracy, poszukaj takiego otoczenia które będzie Cię obdarzać sympatią i zaufaniem a praca z ludźmi da Ci satysfakcję. To nie jest łatwe ale szkoda życia na męczarnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies