Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

baraga1904 18:08, 01 lis 2012

Enya73 napisał(a)

Udało się..... przyswoiłam sobie modę kuchenną... niech będzie z bibuły, ale 270zł za kawał fartucha nawet w połączeniu ze stringami to ja nie dam... Porządne drzewko za to można mieć..... albo jakiego stożka........ Praktyczna kobieta jestem......

Aniu, ja przez ostatnie parę lat tak miałam, że zamiast sobie kupić fajną kieckę, buty czy nową torebkę, jechałam po kolejne rośliny do ogrodu, bo wtedy to dawało mi przyjemność i takie były moje potrzeby. Jednak zorientowałam się, że za bardzo angażuję się w ogród i w dom, a zapominam o samej sobie. Takie drobne, aczkolwiek kosztowne przyjemności jak np. looklikecookie też są czasem potrzebne. Taka miła odmiana I Małż zauważy, że mimo bicepsów od prac ogrodowych, wciąż jestem fajna laska Nawet jak siedzę przy garach i coś tam mieszam

Pozdrawiam serdecznie

p.s z góry przepraszam, jak czerwonym fartuchem, który niestety wszystkim kojarzy się jednoznacznie, obraziłam czyjeś uczucia

..chyba nie ma tutaj takich osób...wszyscy mają tutaj poczucie humoru, dlatego uwielbiam to forum...
...a jeżeli chodzi o przyjemności...zaszalec czasami trzeba, inaczej człowiek zwariuje a my kobiety to już zupełnie...
Evchen 18:10, 01 lis 2012

No to się porobiło.. kwitnące fartuchy na Ogrodowisku.. kwitnące 40tki ,... czerwony zbyt agresywny jest... kwiatki subtelniejsze ...
Madzenka 20:12, 01 lis 2012

Szalone kobietki W tym ogrodzie się nie obrażamy, wyłącznie żartujemy lub harujemy
Buziam serdecznie i może zwolnijmy ciut bo sama u siebie mam problem aby być na bieżąco
A co do inwestycji w ogród.... Właśnie przeglądalam ceny kozaków i stwierdziłam, że donice do bambusów ważniejsze..... Co to się porobiło..... ?

A tak sobie dumam, że zima jest potrzebna. Człowiek tyle miesięcy czeka na wiosnę, że potem ból kręgosłupa nie jest problemem a gdybyśmy tak przez 12 miesięcy w roku w ogrodzie szaleli to można byłoby się lekko zmęczyć Więc góra czuwa nad nami i dlatego mamy 4 pory roku zima jest na myślenie, wypoczynek, pichcenie, myślenie o zmianach w ogrodzie i wreszcie jest czas aby zerknąć jakie trendy teraz w modzie
Buziam i zmykam pogooglać trendy
JulkAd 20:27, 01 lis 2012

Dotarłam do końca...widzę, że tu kwiatki w ogrodzie nie wystarczą...trza fartuszki kupować, żeby bliżej kwiatów być nawet w kuchni...i to wszystko dla swoich M?
Sebek 20:41, 01 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

A co do inwestycji w ogród.... Właśnie przeglądalam ceny kozaków i stwierdziłam, że donice do bambusów ważniejsze..... Co to się porobiło..... ?

Też przeglądałem buty Ale szczerze to chyba poczekam na przełom grudnia i stycznia - zima się dopiero zacznie, a będzie tyyyyyle wyprzedaży
Matka 20:44, 01 lis 2012

Sexi fartucha
Madzenka 21:12, 01 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Dotarłam do końca...widzę, że tu kwiatki w ogrodzie nie wystarczą...trza fartuszki kupować, żeby bliżej kwiatów być nawet w kuchni...i to wszystko dla swoich M?

Julka wprowadzamy nowy standard ogrodowiskowy oprócz kaloszkow stroj roboczy w postaci fartuszka
Madzenka 21:13, 01 lis 2012

Sebek napisał(a)

Też przeglądałem buty Ale szczerze to chyba poczekam na przełom grudnia i stycznia - zima się dopiero zacznie, a będzie tyyyyyle wyprzedaży

ja muszę poczekać do grudnia bo zamówiłam donice a po ostatnim weekndzie trzeba zacisnąć pasa
Madzenka 21:13, 01 lis 2012

Bogda napisał(a)
Sexi fartucha

No Anitka nam takie fajne znalazła Irenka nam takie uszyje w zamian za skopanie ogródka
Mala_Mi 21:19, 01 lis 2012

Proszę , proszę.. na forum kwitnie handel usługami... i wcale nie sexi.... prasowanie za pielenie, szycie za kopanie... to ja może coś też pokopię lub popielę za gotowanie
Ale masz rację Marzenko.. zimą robię najwięcej zakupów ciuchowych I zima to odpoczynek od koszenia trawnika
I teraz zima to spotkanie ogrodowiska na bigosie Ja tam dni odliczam