Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:24, 31 paź 2012

Do góry
Aga K fajnie że zaglądasz
Bożenko - Ty zawsze trzymasz ręke na pulsie i jesteś wszędzie
Kasik - dzieki, do tysiączka tak szybko nie dobiegniemy bo niewiele się teraz dzieje (ogrodowo)
Julka i Ty jak zwykle jesteś
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:21, 31 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Marzenko, ja nie wiem, jak Ty to robisz, że po 2 dniach nieobecności na forum mam do nadrobienia ponad 100 postów u Ciebie

Gratuluję kolejnej stówy i oby tak dalej było u Ciebie optymistycznie, wesoło i gwarno Jak będę miała zły dzień, to będę wpadać do Ciebie z przekonaniem, że na pewno znajdę tutaj wesołe towarzystwo i dobrą energię

Wyjazd berliński - fantastyczny Piękne zdjęcia przywiozłaś

Jeszcze zapytam czy u Was śnieg też już poszedł skąd przyszedł?

Buziaczki

Anitko ja niewiele pomagałam, dziewczyny dobrze się bawiły gdy mnie nie było
Wpadaj do mnie i jest kilka adresów gdzie zawsze wesoło, na róznych wątkach szaleją Evchen, Grabie, Tess, Iza-Konstancja a jak wpadnie Bociek, Ania Asc, Irenka, Ania Wn i jeszcze kilka dziewczyn to tarzamy się po podłodze i opluwamy ekran
U nas śnieg poszedł już w niedzielę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:11, 31 paź 2012

Do góry
Ania Asc - dziekuję , krasawica krasiwaja
Dorka - pomożecie dobić do tysiączka??
Kasia WB - czy Ty w ogóle sypaisz??? Kwiatek cuuudny
Tess - błagam nie duś się, z kim będę trajlować na forum ? A Grabie, Irenka i Evchen???
Irenko z Wrocławia do Pragi I berlina mamy zdecydowanie bliżej niż do Wawy....
Agacia - a ptaszki ćwierkają kiedy będzie 1000???
Daneczka - moje ulubione cyklameny dziękuje
Evchen - hebe nie przenoszę, okrywam, wymarzają, wykopuję wiosną i sadzę nowe.... Sałatki, napisz jakie chcesz na maila
Magda - zamówiłam donice na bambusy, jak M się wkurzy odeślę do winowajczyni
Pszczółko - kurcze po takich komplementach będę się musiała na styczeń postarać
Irenko - wiongronka też zjedzone, jak oddać miske, michę, wanienkę???
Marzenko - dziękuję za piękny zawilec
Sywlwio - zapraszam zawsze
Ogród w lesie 17:24, 31 paź 2012

Do góry
A ja myślałam ze wieczorem pifko
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:00, 31 paź 2012

Do góry
Dziękuje za życzenia , na razie podziękowania grupowe bo stoję w kolejce na BP
Rododendronowy ogród II. 23:27, 30 paź 2012

Do góry
Bożenko mówisz, że mam 50 gatunków patków się nauczyć ? ja dopiero niedawno odnotowałam w swojej głowie jak rh zembala wygląda a teraz mam na ptaszkach pamięc trenowac ??? Ale to na zdrowie mózgowi wyjdzie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:21, 30 paź 2012

Do góry
Boźenko pieknei się wpasowałaś w 900 stronę Dziękuję
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:06, 30 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)
Jeszcze leżę i się duszę ze śmiechu... nawet widok donic i wspaniałego Hotelu (oczywiście architektura budynku) nie jest w stanie mnie uspokoić.... tak sobie czytałam i stwierdziłam..zimę jakoś razem przetrwamy.. o ile nas nikt nie naprostuje, że to ....Forum Ogrodnicze......

PS> Były jeszcze talony na obrączki..... też na zaświadczenie z USC.. niestety wybór rozmiarów był kiepski.... no i potem był problem jak to nałożyć.... Sukienka pożyczona od koleżanki...... Kosmos....

A kolor różowy i lila .. to już się Madżence podobał 20 lat temu..... nawet M tak wystroiła do ślubu...

Pierwsze auto tradycyjnie maluch.. i benzyna na kartki.... trzeba było dobrze oszczędzać (kombinować) aby korzystać z pojazdu....

My mieliśmy obrączki przetopione z pierścieni made in Russia oj przepraszam sdjełano w CCCR
Jak nas Danusia nie wyciepie z forum to sobie weekend wspomnieniowy w listopadzie zrobimy może wieczór przed Adrzejkami ??
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:02, 30 paź 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
Marzenko widzę, że weekend udany

piękne zdjęcia zrobiłaś, zobaczyłam Berlin zupełnie na nowo, a to dzięki tym niesamowitym donicom przede wszystkim, i ich zawartości, bukszpany i bambusy pasują tu idealnie, hotel jak prom kosmiczny

a my tu mamy zimę, pada śnieg, choć jest nadzieja, ze niedługo ocieplenie pozdrawiam

Kasik no patrz u nas teź Śląsk a cieplej
Dobrze, ze w Berlinie zabytki jakieś widziałam a nie same donice
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:01, 30 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Nieźle sie ubawiłam czytając wspomnienia ze slubów. jakie to fajne . Rocznicę widze mniej śmiesznie obchodziłas.

Oj Bożenko wspomnienia byly fajne Rocznica porcelanowa przyjemna
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:01, 30 paź 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)

Magduś jak patrzę na moje bambusy to się zastanawiam gdzie takie donice kupić i jak wykopać moje z ogrodu

No właśnie moje byly w donicy ale się glupia pospieszylam i w marcu wytargałam z garażu. No i mam za swoje.
A donice widziałam cudne jak byłam wiosną w Holandii...donice cudne a cena jeszcze bardziej
gdzieś mam zdjęcia...moze poszukam..

Magda i w garażu wytrzymały??? to ja eksperyment robię!!! Kupię donice i wykopię je jesienią???? co na to M ????

Moje bambusy mialam juz 3 lata i całą zimę w garażu były...tylko podlewać trzeba. No i w marcu nie wystawiać bo za wcześnie...

co na to M??? a mój czy twój?

Mgda potworze przez ciebie wieeelkie donice na bambusy zamówię i wsadzę je do garaźu i będą sobie staly na tarasie latem tak jak te na zdjęciach
Czy masz garaż ogrzewany? M oczywiście mój
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:53, 30 paź 2012

Do góry
Jeju jakie piękne te donice. Bambusy do takich i zasłonę na tarasie z nich ustawić.... Ojoj ....
Rododendronowy ogród II. 21:52, 30 paź 2012

Do góry
Bożenko ja muszę zimą nadrobić wątek o ptakach i postudiować trochę ich upierzenie
Czy u Ciebie już ciut cieplej?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:47, 30 paź 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)

Magduś jak patrzę na moje bambusy to się zastanawiam gdzie takie donice kupić i jak wykopać moje z ogrodu

No właśnie moje byly w donicy ale się glupia pospieszylam i w marcu wytargałam z garażu. No i mam za swoje.
A donice widziałam cudne jak byłam wiosną w Holandii...donice cudne a cena jeszcze bardziej
gdzieś mam zdjęcia...moze poszukam..

Magda i w garażu wytrzymały??? to ja eksperyment robię!!! Kupię donice i wykopię je jesienią???? co na to M ????
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:46, 30 paź 2012

Do góry
Aguś a fotki śnieżne masz?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:45, 30 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Irenko to kiedy planujecie ten rajd?

Aniu tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2336-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach?page=10#post_0
I Spotkanie Ogrodowiska na nartach styczeń 2012 21:45, 30 paź 2012

Do góry
No to nam się ekipa o takie asy powiększa Maciek miodzio dobrze, że z mamą przyjedzie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:36, 30 paź 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)

I szlagier berlińskich ulic - pojazd napędzany pedałowaniem panów przy browarku : ) My w zimowych kurtakch i rękawiczkach oni w krótkich rękawkach i spodenkach

Wszystkie doniczkowe kompozycje mi się podobały, ale to zdjęcie jest rewelka

Julka to to prawdziwy HIT. Jeżdżą, piją , spiewają bo muzę tez maja, wszystkich pozdrawiają na tym zdjęciu nie widać radości ale panowie mają mega zabawę i przechodnie też
Prowadzący ten pojazd za kółkiem nie pije
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:34, 30 paź 2012

Do góry
Aniu Monte moje ciemierniki nie kwitną a te w donicach były piekne, słabe zdjęcie im zrobiłam ale kompozycja z hebe naprawdę świetnie wyglądala
Hotel naprawdę mega. I co ciekawe ceny w Berlinie niższe niż w Krakowie. Z Wroclawia mamy tylko 3,5 godz samochodem... A za taki standard w Polsce trzeba 2 x więcej płacić. W niedziele dla gości pokój do 17... Zamówiliśmy standard a dostaliśmy suitę ... W tej samej cenie. Póki co chyba u nas jeszcze o gości hotelowych tak nie umiemy dbać i zachęcać do powrotu. Mnie już nie trzeba zachecać do ponownej wizyty w weekend.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:29, 30 paź 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies