Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Daneczka69 09:05, 31 paź 2012

Marzenko, gratuluję 9 seteczki

Evchen 09:11, 31 paź 2012

Hotel piękniusi i aranżacje z ciemerinikami też Moje wypuściły nowe listki, ale zakwitnąć nie chcą.. pewnie na wiosnę Hebe.. no właśnie, czy Ty hebe przenosisz na zimę do garażu?. moje się tak pięknie rozrosły tego roku, szkoda, żeby wymarzły, a z tego co wiem lubią wymarzać.

No i gratuluję oczywiście 900 setki Kfiatek wieczorową porą...
Magda70 09:28, 31 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Magduś jak patrzę na moje bambusy to się zastanawiam gdzie takie donice kupić i jak wykopać moje z ogrodu

No właśnie moje byly w donicy ale się glupia pospieszylam i w marcu wytargałam z garażu. No i mam za swoje.
A donice widziałam cudne jak byłam wiosną w Holandii...donice cudne a cena jeszcze bardziej
gdzieś mam zdjęcia...moze poszukam..

Magda i w garażu wytrzymały??? to ja eksperyment robię!!! Kupię donice i wykopię je jesienią???? co na to M ????

Moje bambusy mialam juz 3 lata i całą zimę w garażu były...tylko podlewać trzeba. No i w marcu nie wystawiać bo za wcześnie...

co na to M??? a mój czy twój?

Mgda potworze przez ciebie wieeelkie donice na bambusy zamówię i wsadzę je do garaźu i będą sobie staly na tarasie latem tak jak te na zdjęciach
Czy masz garaż ogrzewany? M oczywiście mój

Garaż nie jest ogrzewany. A moje bambusy to była odmiana, która nie zimuje w gruncie i dawały radę w garażu...
Ale mam już obiecanego nastepnego bambusa...właśnie czekam
Pszczelarnia 09:59, 31 paź 2012

Madżeno, Berlin cudny. Wspomnienia w sam raz na listopad. Twoje sałatki biją wszystko co do tej pory jadłam.
I gratulując 900, czekam na 1000 i zmianę nazwy wątku.
Evchen 10:07, 31 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Madżeno, Berlin cudny. Wspomnienia w sam raz na listopad. Twoje sałatki biją wszystko co do tej pory jadłam.
I gratulując 900, czekam na 1000 i zmianę nazwy wątku.

że się wtrącę.. gdzie te sałatki?.. potrzebuję pilnie przepisów..
Milka 10:07, 31 paź 2012

zjedzone, bo co jedna to lepsza
marzena 10:38, 31 paź 2012

gratulacje
Syla 12:08, 31 paź 2012

Gratulacje Marzenko .... ten wątek tętni życiem ... nie chce się z niego wychodzić ....pozdrawiam

Madzenka 17:00, 31 paź 2012

Dziękuje za życzenia , na razie podziękowania grupowe bo stoję w kolejce na BP
Enya73 17:41, 31 paź 2012

Marzenko, ja nie wiem, jak Ty to robisz, że po 2 dniach nieobecności na forum mam do nadrobienia ponad 100 postów u Ciebie

Gratuluję kolejnej stówy i oby tak dalej było u Ciebie optymistycznie, wesoło i gwarno Jak będę miała zły dzień, to będę wpadać do Ciebie z przekonaniem, że na pewno znajdę tutaj wesołe towarzystwo i dobrą energię

Wyjazd berliński - fantastyczny Piękne zdjęcia przywiozłaś

Jeszcze zapytam czy u Was śnieg też już poszedł skąd przyszedł?

Buziaczki