Drugi tom piątej części tylko w ilości 2 stron przeczytany
I jeszcze mam pełno pracy z pracy.... Jak się od Was kobiety oderwać???? Jak źyć??? gdzie miłosierdzie???
Ja też choruję na miłorząbka i nawet miejsce dla niego mam Tylko że M musiałby po raz trzeci buka przesadzić a miejsca niet Dlatego muszę go oswajać z tą muślą przez całą zimę i zaatakować wisoną
Conica śliczna, dlaczego chesz ją przesadzać???? Jest idealny !! A zawsze go wiosną możesz delikatnie maszynką do golenia przystrzyc
Piekne zdjecia. Resztę też obejrzałam i poczytałam. Pozdrówka.
Bożenko witaj. Jak Ty to robisz, że do każdego z rewizytą dasz radę wpaść???
Ale się zdziwiłam , ja właśnie bardzo nad tym boleję że nie nadążam żeby wchodzic przynajmniej do tych którzy do mnie wchodzą . O innych nawet nie myślę bo nie ma szans żeby wejśc. pozdrówka.
Melduję, źe jestem na bieżąco Staję do musztry, nad stroczykami nie skaczę, jak zasusze na amen idą do kubała i kupuję nowe Zalanie u mnie im nie grozi
Melduję że w casto storczyki w weekend po 19,99 kupowalam, duuuuuuże kwiatuchy phalaenopsis
Co do nart lista powinna być otwarta do samego końca... co najwyżej komitet organizacyjny nie zarezerwuje noclegów czy czegoś tam nie zapewni... Ludzie jeszcze nie wiedzą co będzie z urlopami i innymi rzeczami... do stycznia jeszcze prawie 3 miesiące........ ktoś się wykruszy, ktoś wskoczy na listę.. Ja też jeszcze nie wiem co będzie w styczniu..... na razie jestem chętna.. ale.... trzeba ogłosić kto che jakieś noclegi do zarezerwowania i już.... wpłata kasy.. a kto się spóźni to noclegów może już nie być i niech załatwia na własną rękę..
Weroniko.. też stwierdziłam, że ładnie się przebarwiła....
Zebrinus kwitnie jak jest długa i ciepła jesień.. i to normalne, w zeszłym roku też kwitły jak oszalałe...
A reszcie przesyłam uśmiechy.....
Lista uczestników będzie oczywiście caly czas otwarta. Natomiast rezerwacja noclegów nie jest łatwa, pamiętajmy, że zaczynają się ferie i może się okazać, że nie będzie noclegów. Datego osoby zdecydowane będą proszone o potwierdzenie zainteresowania do końca października i zarezerwujemy noclegi. Po tym terminie niestety będą już samodzielne poszukiwania.
Piękny ogród, piękne zdjęcia!!! Nawet te liście na trawie mnie zachwycją. A ogród z trawami jesienią i wybarwionymi liściastymi zachwyca
Sylwia buziam i obyś jak najszybciej jesienią siedziała w ogrodzie zimowym i popijała kawkę patrząc na ogród zewnętrzny
Witam Cię Sylwiu,
zwiedziałm cały Twój wątek - strona po stronie i dobrnęłam do samego koniuszka, choć przyznam szczerze, że sumiennie czytałam do około dwusetki, a potem tylko w całości pismo obrazkowe a literowe sporadycznie ...
Chciałam tylko napisać, że cudownie u Ciebie, bo nie wiem jakimi innymi słowami mogłabym to ująć..
Seredecznie gratuluję wigoru i samozaparcia i życzę powopdzenia w dalszych działaniach, a ja sobie pozwolę na regularne odwiedziny
Pozdrawiam
Zapraszam do oglądania nieustająco dziękuję ... Mam nadzieję ,że dalsze nasadzenia również będą cieszyć nie tylko moje oko ale działania w nowe nasadzenia rozpocznę w przyszłym sezonie .... Teraz pozostała mi tylko do rozsypania kora .....pozdrawiam
Sylwia zdrowe podejście Czas troszkę odpocząć od sadzenia. skoro teraz budujesz to przynajmniej nie szalej w ogrodzie
Jezu kochany,nie wytrzymam.....Uwielbiam...karmnik zjawiskowy!!!
To moja ulubiona rabata....
Bardzo fajny pomysł
Lenka i Grembosia ja też lubię ten pomysł mojej Pani projektantki
Ale denerwują mnie ciągle przerastające chwasty przez karmnik... Aha tu jest też macierzanka.
Marzenko, wielkie dzieki za info o MM. Bardzo mi pomoglas, jestem prawie zdecydowana na zmiane koncepcji hortensjowej w moich metamorfozach planowanych na wiosne. No bo jesli limki zaczynaja w sierpniu a MM juz w czerwcu i limki sie przebarwiaja, a MM sa biale az zjesiennieja no to szala sie przewaza... Mnie to jesienne przebarwianie na rozowo nie do konca uszczesliwia, wiec skoro jest alternatywa...
Kasiu ja Ci mialam napisać, ze jednak MM nie dorównują urodzie limlajtkom ...
Pokrój krzewu, kształt kwiatów i kolor w czasie kwitnienia zdecydowanie wg mnie lepszy u LL
I pamiętaj o incrediball