Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Madzenka 20:34, 17 paź 2012

Bogdzia napisał(a)
Cudny ten Mariken, trzeba bedzie kupic ale gdzie posadzic?Ja bym koniecznie przesadziła tego jałowca w mniej reprezentacyjne miejsce bo one bardzo sie rozrastaja i niestety często chorują. A Conica przeciez jest stożkiem to po co go formowac?Pozdrawiam najserdeczniej jak potrafię.

Ja też choruję na miłorząbka i nawet miejsce dla niego mam Tylko że M musiałby po raz trzeci buka przesadzić a miejsca niet Dlatego muszę go oswajać z tą muślą przez całą zimę i zaatakować wisoną
Conica śliczna, dlaczego chesz ją przesadzać???? Jest idealny !! A zawsze go wiosną możesz delikatnie maszynką do golenia przystrzyc
nieszka 20:36, 17 paź 2012

Ja też bym tej Coniki nie roszała. Ładna, duża, zdrowa..
Madzenka 20:38, 17 paź 2012

bociek napisał(a)
Dzieki Dziewczyny

Ta skarpa jeszcze bedzie dopieszczana, brakuje paru glownych elementow, pare rzeczy zniknie (ale o tym sza, bo M moze nie wytrzymac napiecia )

Dzisiaj mam chwile luzu, moi chlopcy po wczorajszym blamazu znowu na Stadionie kibicuja naszym lebiegom, w domu mega sajgon bo mam remont, wiec co ja bede sobie wyszukiwac zajecie, jak moge te pare chwil spedzic milo i sympatycznie na forum

Zaczne od widoku jaki mam z wysokosci tarasu. Madzenko, sugerowalas, zeby sie zaslonic od pola. Z tej perspektywy to naprawde wielkiego sensu nie ma A widok na las nie jest najgorszy - zgoda tunele sa koszmarne, ale co poczac

O balamażu nie wspominaj cale szczęście, ze M ktory na szkoelnie do Wawy pojechał nie załapał sie na bilet bo by miesiąc do siebie po nerwacji dochodził
A naiwązując do Twoje trawiastej to nawet tego tunelu nie zobaczyłam nie dziwię się, że widoku lasu nie chcesz zasłaniać Tylko takie chwaściory pewnie Ci ogródek atakują???? U mnie to samo za płotem dlatego żywopłot grabowy posadziłam i na razie jest do wysokości plotu, czyli widzę dalszą perspektywę a bliską z chawściorami zasłoniłam.

bociek 20:41, 17 paź 2012

Nieszka, witam serdecznie. Milo mi bardzo i dziekuje

Dziewczyny, no mus jest Conice dac eksmisje. To nie ten stozek... No chyba, ze zamiast tamtego stozka, ktorego jeszcze nie ma ale w zasadzie jest tyle, ze w planach, na razie zostanie ona, oczywiscie musi isc do fryzjera, coby ja deko naprostowal, uczesal i zlikwidowal niepozadane odrosty
No to kolejna zagwostka
I jak tu miec silna wole
popcorn 20:42, 17 paź 2012

A czemu inversę i conica chcesz przesadzać? Z tyłu im daj jakieś pnącze i tło z głowy?
Fajne są, a nie wiem jak zniosłyby przeprowadzkę??
bociek 20:48, 17 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

O balamażu nie wspominaj cale szczęście, ze M ktory na szkoelnie do Wawy pojechał nie załapał sie na bilet bo by miesiąc do siebie po nerwacji dochodził
A naiwązując do Twoje trawiastej to nawet tego tunelu nie zobaczyłam nie dziwię się, że widoku lasu nie chcesz zasłaniać Tylko takie chwaściory pewnie Ci ogródek atakują???? U mnie to samo za płotem dlatego żywopłot grabowy posadziłam i na razie jest do wysokości plotu, czyli widzę dalszą perspektywę a bliską z chawściorami zasłoniłam.

No nie powiem w jakim nastroju wrocili wczoraj. Ojjjjjj, tylko ich zobaczylam i biegusiem schowalam sie pod koldre taki byl - bardzo delikatnie mowiac - nerw. Wstyd okropny

Chwasciory atakuja z kazdej strony, ale nie az tak strasznie, zebym nie dawala rady. Jednak boje sie, ze na wiosne moze byc gorzej, bo osty mocno obrodzily i strasznie pylily. Ale niech tam, przynajmniej czas mozna spedzic na pozytecznym zajeciu
Madzenka 20:48, 17 paź 2012

popcarol napisał(a)
A czemu inversę i conica chcesz przesadzać? Z tyłu im daj jakieś pnącze i tło z głowy?

Tak samo głosuję
bociek 20:50, 17 paź 2012

popcarol napisał(a)

Karolina, bo plan jest No nie ma innej opcji, zmiany nastapia i to drastyczne. Z ta conica to mi namieszalyscie drogie Panie...
bociek 20:51, 17 paź 2012

Madzenko, no nie da rady Sorry Gregory Conica moze, ale inversa sie przeprowadza kategorycznie
monitka 20:55, 17 paź 2012

No ja też nie wiem co się tej Conicy czepiłaś. Ładna, duża, foremna - ten fryzjer to się przy niej nie napracuje
A jaki ten plan? puścisz parę? może wtedy na conice innym okiem spojrzymy

Miłorząb cudny, tfu, tfu niech dobrze rośnie
Widziałam dzisiaj zwykłego niezwykłego tak slicznie żółciutko sie wybarwił ze nie mogłam od niego oczu oderwać a to dosyć problematyczne było bo prowadziłam samochód...