Osiedle dla ptaszków przepiękne, jak je widzę u Ciebie to zawsze mam ochotę spróbować, nawet materiał już gromadzę, a później brakuje czasu.
Piękne są, takie małe arcydzieła.
Piekne krzaczory już
U mnie ulewa połamała młode gałązki anabelek, część roślin zwisa, ale cóż, deszcz był potrzebny, nie zalało cię, więc jestem spokojna, tyle że cię już męczy ten deszcz.
irysy mam żólte i fioletowe przenosiłam je w tym roku od studni
nie wiem czy cię usatysfakcjonują takie zwykłe
ale jak tak to nie ma problemu
łubin mam fioletowo biały pasowałby do ciebie
ale teraz szkoda mi go ciachać bo kwitnie - musze zerknąć czy jakiejś odnogi nie ma chciałabyś?
o taki
Marto, czy te irysy, to te irysy, co mam od Ciebie? Bo ja Twoje podzieliłam (a jakże od razu na wiele) i posadziłam w ramach Ligularia dentata 'Britt-Marie Crawford'. tzn języczka kończy i zaczyna szereg a przed nimi hosty. Będzie dobrze? Czy one za niskie?
Nie wiem na jaką imprezę trafiłam ale życzenia zostawiam.Karol też mam jedną Jukę w zeszłym roku kwitła pierwszy raz jednym kwiatem a teraz dwoma.Zgapiłam się troszkę i fotki nie zrobiłam.W sobotę będę na działce to cyknę.
Kwiatucha zostawiam
Musiałam zacytować Piękny jest kształt tej rabaty I obsadzona ciekawie Fajnie wyglądają czosnki przy bordowym drzewie Chyba zrobię tak u siebie przy buku