Danusiu , dzisiaj po urlopie wpadłam w te swoje świerki i poniekąd miałaś rację. Niektóre gałązki były nadłamane, wszystkie wyciełam. Ale niektór ok, wiec póki co będę obserwowac je.
cudnie tak świeżo jakby wiosna była - ciekawa jestem jaki kolor przybędzie w przyszłym roku bo że przybędzie to czuję że znów coś wymyślisz nawet mam typa hehe
o Danusia na moich salonach - tak pewnie jest - tak pisze na karteczce i widać już że kolorek z charakterem będzie - to pewnie świetnie wygląda jak jest taka masa pędzelków w takich dorodnych liściach
O tym co usunąć, a co nie, decyduje właściciel portalu lub administrator i nie musi się tłumaczyć. To bardzo ciekawe, zakładać wątek, żeby dyskutować o swojej produkcji. Wklejam sobie produkty i co o tym sądzicie, a jeśli ktoś jest zainteresowany to piszę pw i mam klienta. Kurczę litości po prostu. Proszę legalnie wykupić reklamę u admina i nie ma sprawy. No i oczywiście jestem niewinny, nic nie chciałem promować.
Tosia, Danusia ma rację, weź wysadź za ogrodzenie te krzywe pieńki.
Tyle pieniędzy wydałaś na ogród, że 3 nowe trzmielinki już Cię nie zrujnują
Jak Danusia mówi, że lawendy z trzmielinkami to dobre zestawienie, to ja może też skorzystam, bo mam ochotę wywalić rabatę bylinową, bo nie mam do niej sił. Wiecznie łyse place, jak coś przekwita. Nie umiem i nie mam już cierpliwości się nią zajmować. Wiosna była piekna, teraz jest tragiczna.
Dziękuje Danusiu tak się zastanawiałem żeby tam dać kule z bukszpany i róże czerwone komponował by się z z buk purple fountain i z różą na pergoli różową też mam