Ja głosuję - za ! Atrament wyglądał by zabójczo ale Ville de Lyon też piękny, przy wyborze zwróć uwagę na stanowisko preferowane przez danego clematisa ten lubi jasne ale nie południowe.
A ten atramencik to jaki miał być?
Daj znać jaka decyzja - już się nie mogę doczekać tych widoków .
Mirka chciałaś zobaczyć jak wygląda po tej zimie powojnik.
Zaczyna się zbierać ale kwitnie słabo. Muszę podrzucić mu kompostu to nadrobi masę liściową w tym roku Jak już obejrzysz daj znać, usunę zdjęcia
Jak lykkefund ??
Tak Gosiu, poźniej, bo lecę na zakupy, ale mam pytanie. Kuzynka przyslała mi zdjęcie roślinki z takim dziwnym czymś i pyta mnie co to. No skąd mam wiedzieć? Jakaś galaretowata maź na tujce. Ślimaki jakieś, jakieś jaja, skrzek? Cholera wie....Czy domyślacie się co to może być?????
Bardzo ciekawy wątek...zamiast przeczytać przed kupnem to czytam po; rady bardzo przydatne. Swoje kupowałam jako "Hicksii" ale nie mam pewności, czy to ta odmiana..wyższy ma dużo ciemniejsze wybarwienie. To nie są wszystkie sztuki...razem zakupiłam kilka sztuk do utworzenia ściany przy altanie.
Uważam że to jedynie słuszne miejsce do postawienia przesłony. Może faktycznie donice z wysokimi roślinami załatwią sprawę
Emusia nie słuchaj i rób jak uważasz, przyzwyczai się do innych ścieżek
Jako że czytam od początku jestem gdzieś na tym etapie
Pamiętasz może jakie wymiary maja te deseczki oraz jakie odstępy ? Ślicznie się prezentują i myślę o podobnej osłonie u siebie
Ogród jest rewelacja i czytam i czytam może i u mnie kiedyś tak będzie