Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Typografia ogrodu 06:43, 12 sie 2016

Do góry
Nadrobiłam zaległości, zapisłam przepisy na nalewki
Moja codzienność - ogród Oli 06:29, 12 sie 2016

Do góry
Wciąż zdjęć mi za mało! Dziel się pięknem Twego ogrodu.
Hortensjada 18:30, 11 sie 2016

Do góry
Bajeczny ogród.
Może założysz wątek Encyklopedia hortensji? Znakomite opisy pomagające w identyfikacji
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:22, 11 sie 2016

Do góry
Celozja kolorem mnie zachwyca
Coś jeszcze, coś więcej... 18:17, 11 sie 2016

Do góry
Zarobionyś po uszy!
Coś jeszcze, coś więcej... 07:05, 11 sie 2016

Do góry
Czyli dzisiaj Topsinem podleje
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 07:04, 11 sie 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Które chcesz przesadzić, te formowane?

Nom, bo jak mi kiedys beda kazali wykopac to pozostanie tylko piła......

Ciekawe gdzie strong anabelle wyląduje?
Co z tym ogródeczkiem począć 07:01, 11 sie 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
Ewcia ta w pełnym rynsztunku uwalona po pachy, ciapaki na nogach i do tego ślepa bo okularów nie ubrałam

Hi hi czyli tylko głos został, bo co do tej urody pewna nie jestes
Czasem słońce czasem deszcz 06:57, 11 sie 2016

Do góry
O jacie jesień!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:52, 11 sie 2016

Do góry
Mirela astry miniaturki
Ogród z pergolą 06:48, 11 sie 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
barwinka nie sadź jest mało reprezentacyjny ja bym zaczęła robić na twoim miejscu i tak nikt nie wymyśli projektu na cycuś glancuś przesadzanie nie nieuniknione więc lepiej już zacząć działać niż myśleć bez końca- bo powstają ciągle nowe pomysły, nowe rośliny się pojawiają i tak się będzię kręciło że w końcu projekt będzie na papierze a nie w ogrodzie

Podpisuje się dwiema rękami! Najwieksza radosć to sadzić, obserować a potem korygować. Poza tym co rok-dwa lata pojawia sie nowa przebojowa roślina "must have" którą będziesz korygować rabatę.

Z piwoni nie utrzymasz formy, bo liscie sie rozłaża i nei bedzie kwadratu, poza tym za krótko kwitnie. Bardzo polecam szalwie compact blue, ale nie białą, utrzymasz forme kwadratu, długo dwukrotnie kwitnie i ejst neizawodna. Białe jak na arzie to mi sie tylko przetaczniki spodobały bo biała lawenda to dla mnie rozczarowanie

Czy musi byc ice dance bo lepsza jest morrowi variegata, wyglada identycznie a trzyma forme w kepach

Doświadczalnia bylinowo-różana 06:31, 11 sie 2016

Do góry
Piękne różane portrety pokazujesz. Nowe nabytki różane w donicach mnie zachwycają
Zdziwił mnie kolor Twojej Jude, czy w czasie pierwszego kwitnienia była bielsza?
Eksperymentarium 23:19, 10 sie 2016

Do góry
Jak wyglada wózek z dzieckiem prawdziwej ogrodniczki? Mozna? Karabela udowadnia że mozna

Córcia do schrupania. Chłopaki urodziwe po mamusi
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:16, 10 sie 2016

Do góry
Anda napisał(a)

No proszę, czyli strzeliłam w dziesiątkę Właśnie MW wylądowała u mnie w donicy

Wg mnie to najlepsza purpura wśrod austinek a na dodtek nei wypuszcza długich batów !

Nie otwierał mi sie rano Twoj watek, zamuliło mi sie cis na Tobie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:15, 10 sie 2016

Do góry
Dzisiejsze spotkanie w ZC było przemiłe. Dzięki Noemi, Gabi, Zagajanka, Bleebla, Kasia W, Stychaz , Karabela za energetyczne spotkanie

Jak wyglada wózek z dzieckiem prawdziwej ogrodniczki? Mozna? Karabela udowadnia że mozna

A jak wygląda wózek wygłodniałej zakupów ogrodniczki? Gabi ominął wypad na giełde to poszalała dzisiaj !

Pomijam fakt, że ogrodowiskowe dzieci - czterech chłopców przemeblowało cały zwirek na zjeżdżalni a potem wypróbowali wygodę huśtawek ogrodowych na wyprzedaży Zielone Centrum przetrwało nasz najazd
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:03, 10 sie 2016

Do góry
_Martini_ napisał(a)

Cieniowanie kolorow juz mi nie idzie bo do bialych i rozowych dokupilam wczoraj fioletowa Co z tego, że skrupulatnie robię listę chciejstw, jak w moim ogrodniczym róże stoją na przodzie chyba jako produkty impulsowe no i jak widać to działa No nic, będzie przesadzanie. Kiedy mogę to zrobić? A już mialam nadzieję,że ta rabata nie bedzie ruszona.

Hi hi ja tez tak mam Hi roze produkt impulsowy
Przesadzaj dopiero po 15 pażdzienika a najlepiej pod koneic pażdzienika, gdy gubią liscie na zimę
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:02, 10 sie 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

nieprzepisowo i w scisku ... czuje sie rozgrzeszona

Ale za to nieprzepisowe zagęszczenie kwiatow na metr kwadratowy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:59, 10 sie 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Madżenko, w którym rzędzie masz MW?
U mnie buduje ładny krzaczek i jest w drugim rzędzie. Jest taka ładna, że chciałabym, by była wyeksponowana. Jak wysoka jest u ciebie?
Czy z ascot jesteś zadowolona?
Jest większa, czy podobnej wielkości?

Iwonko MW u mnie w pierwszym rzędzie różanym ale przed nią rosną varella i Carex morrowi variegata. MW ma wysokość nie wyzsza niz 80 cm, rosnie dosyc ładnie pionowo , minimalnie sie rozlazi na boki. Z powodzeniem to roza na pierwszy front, tylko w nogi daj jej niskie tarwy
Ascot w tym roku bardziej mnei zachwycała niz MW , co wydaje sie nie byc mozliwe ma idelanie pionowy pokroj i doratsta a w pierwszych latach do 80 cm a w trzecim seoznie do 1 M. Ma zupełnie inny pokroj niz MW, zdecydowanie bardziej uporządkowany, ale MW kwitnie nieprzerwanie przez calutki sezon a Ascot dwa razy w seoznie ale za to długo trzyma kwiaty. MW kwiaty opadaja po kilku dniach ale za to ciagle tłoczy wg mnie obie roze to must have dla wielbicieli purpur i róź
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:56, 10 sie 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
ja nie wiem gdzie ty te wszystkie roze miescisz...
zdradz prosze bo mam jeszcze kilka na liscie a miejsca brak
ale rozumiem bo piekne wszystkie wiec trudno sie oprzec

Wszystkie pokazane wczoraj róże (za wyjątkiem comte ) rosną na różance wzdłuż podjazdu do garażu. Sadze absolutnie nieprzepisowo, w ścisku, co powoduje plamistość i inwazje robali. Ale nie zniosłabym wielkich rzadkich krzaków. Lubie gdy kwitnie sporo kwiatow a nie pojedyncze badyle. Jesli ktoraś księzniczka tego nie znosi jest zastępowana inna
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:52, 10 sie 2016

Do góry
Zagajanka napisał(a)
Róże mniam chociaż prawie wszystkie inne niż moje
Podziwiam Alnwick u Ciebie - moja nadal ma 20 cm, ale probuje kwitnać od czasu do czasu.
Natomiast Queen of Sweden jest znowu zachwycająca
Specially for ya na zachętę:

Widzisz czyli dokładnie odwrotnie niz u mnie
Queen pewnie da czadu za rok. Poza tym chyba jej nie odróżniam od Geoffa, bo rosna obok siebie, musze poskakać po rabatach i sprawdzic po korzeniach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies