dzięki wielkie za rady ....trochę za późno tu zajrzałem , i już jestem po zakupach i nawet wykonaniu ...
skrzynie poustawiane są na tarasie
całość jest utrzymana w kolorach bieli i zieleni i tak też zostały dobrane rośliny i wystrój donic
pojawiły się begonie, róże okrywowe, petunie, rozwar wielkokwiatowy ( platycodon ), trawy ( jedyna w tym zestawie brązowa Carex comans 'Bronze Form' - Turzyca )
Nie doczytałam
Wpadam do domu pomiędzy jednym praniem, a drugim, bo moje kwiotki przesadzam. No i nie zauważyłam Toszki odpowiedzi, chyba czas na bryle
Szpaler piwonii dostałam w spadku po moim ślubnym. Przychodzę kiedyś po tygodniu jego rządzenia, a tu rewolucja w ogrodzie. Nie mogłam nie zaakceptować, chłopina się starał zrobić porządek. No i trak zostało już z 20 lat, miejsca im nie zmieniam.
Piękne hosty widzę.
Żurawki od tej zieleni odbijają rewelacyjnie
I śliczna ta azalia Jack A. Sand- i jeszcze pachnie.Warto czekać było te 3 latka
to wysokie irysy juz ci kwitną ???
Jeżeli się nie różni, to znaczy tylko tyle, że Aniu świetną dałaś podpowiedź. Jeżeli różni się bardzo, to oznacza tyle, że jestem bardziej zielona, niż myślałam
basilikum
o to odetchnęłam, ale innym nie zazdroszczę
takie wylewy u ciebie, to użyźniają ziemię Kindzia
dzięki podniesie się pod wpływem ciepła, najwyżej ciut jej pomóż; też się cieszę ogromnie monteverde
Aniu dzięki, cieszę się, że też się Tobie podoba Gobasia
kochana, wszędzie juz tak samochyba kaczuchy nie odlecą
ambrowiec i kwiat szkarłatki chińskiej
floksy szydlaste i tripetala