Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród Dominiki 06:38, 21 wrz 2012

Do góry
Domi napisał(a)
[img

Wow!!!
Jak z zagranicznego katalogu najlepszych projektantów
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 06:31, 21 wrz 2012

Do góry
Anitko czy macie przymrozek?????
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 06:30, 21 wrz 2012

Do góry
Bugenwilla to moja miłość szkoda że nie znosi polskieog klimatu...
Zimozielony ogród przy białym domu 06:28, 21 wrz 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Nowy placyk już jest

Danusiu czy ten placyk jest żwirowy???? Wygląda tak idelanie. Jak go wykonaliście???

Kula zachwycająca, zdradź prosze czy kula jest szklana czy z tworzywa?

Placyk ma płyty na zaprawę, a reszta grysu jest na podsypce chyba piaskowo-cementowej i zagęszczona - nie byłam przy tym, a jak zajechałam to już było zrobione.

Kula nie jest szklana, jest lekka.

Danusiu o ciurkadelku nie będe już pisać bo mi serce krawi długo się zastanwialam czy sciana czy takie ciurkadełko.... Ale cena zadecydowala....
Placyk bedę kopiować w przyszlym roku
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 22:59, 20 wrz 2012

Do góry
Zakupy świetne
Pszczelarnia 22:59, 20 wrz 2012

Do góry
Mniam mniam uwielbiam miód ale nie mam pojęcia jaki od Ciebie dostałam....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:49, 20 wrz 2012

Do góry
Aniu akcja tulipanowa w trakcie
Czosnki mają świetną cenę
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:36, 20 wrz 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Aga, gap gap Cieszę się, że się podoba Dzisiaj zrobiłam ostatni kwadracik z zielonożółtych i juz po kłopocie

Doczekać sie nie mogę
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:22, 20 wrz 2012

Do góry
poszwędałam się po ogrodowisku ... oj dzieje się ... dzieje ...

w zimozielonym kula i roslinne aranżacje Dany na finiszu ... całość wprawia w zachwyt ... i rodzi we mnie wielkie nadzieje na skarpę przy tarasie ... nie uzyję słowa kopiować ... sięgnę po inne znacznie łaskawsze dla zgapiającego ... inspirować się ...

potem demolka ...

skromny projekt po polsku i kłopoty z podjazdem u Ani (Asc) ... no niech mi ktoś powie, że w Szwecji na ten przykład czy Holandii projekt zapomniałbybył sobie o podjazdach jakby właścicieli posesji ...

Syla ... aż się cofnęłam o jakieś 20 stron bo obraz absolutnej demolki w tym pieczołowicie wypielęgnowanym ogrodzie spowodował wytrzeszcz i niepokój ... uspokoiłam się ... wiem, ze jak Syla z ogrodem zimowym skończy i altaną to kwiczeć będzie trzeba ... nie moge się doczekać ...

tak samo jak wiosny u szalonej królowej cebulek wiosennych ... Madżenka czekam na 1000 westchnień wiosny w pięknym ... ja to kiedyś uważam za niestosowne ... na krokusy jadę do Ani ... zdradzę chochołowskie polany ...

u Anulki nowe nasadzenia i ogród wrzosowo piekny jesienią o murzynku z wiśniami nie wspomnę ... a u Pszczółki ogrzałam się przy ognisku ... mój fioł absolutny i wróciłam do pierwszej klasy ...

to tak na wszelki wypadek spisałam ... jeżeli gdzieś nie zostawiłam komentarza ... przepraszam to z nadmiaru wrażeń ... a teraz zamieniam kocyk pod którym leniłam się pół dnia (zimmmmno ... ) ... zamieniam na kołderkę ... jutro piątek ...

a potem weekend

buziaki i dobranoc

i podpatrzone na spacerze ... żeby nie było, że tylko pod kocykiem gnije

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:02, 20 wrz 2012

Do góry
Wow ale cadillac. Sebek jak ty żyjesz po takich wrażeniach???? Da się żyć? Cy już rewolucje u siebie planujesz???
Zimozielony ogród przy białym domu 21:56, 20 wrz 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Nowy placyk już jest

Danusiu czy ten placyk jest żwirowy???? Wygląda tak idelanie. Jak go wykonaliście???

Kula zachwycająca, zdradź prosze czy kula jest szklana czy z tworzywa?
Zielony galimatias 21:25, 20 wrz 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Tessi propozycja przyjęta z uwielbieniem W zasadzie temat azalii jest jakby poboczny - bardziej chodziło mi o drzewka, które chciałam wsadzić za nimi dla rozjaśnienia tła

Dla rozjaśnienia tła daj klona palmowego kupiłam czerwonego - trompenburg
Posadziłabym serby tak jak propnuje Gosia a tuje eksmitowałabym wiosną
Ogród Magdalenka 21:22, 20 wrz 2012

Do góry
Madzia kupuj zawilce Marty, małe o pieknych różowych płatkach. Marta do Botanika i ZC przywiozla. Jutro będe w Botaniku po jeżówki
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:19, 20 wrz 2012

Do góry
Anitko otwieraj szmapana na setke Buziam i życzę szybkiego tysiączka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:15, 20 wrz 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Piękny będzie spektakl na wiosnę w Twoim ogrodzie I ile radości dla wszystkich odwiedzających Ja się nie mogę doczekać
Sama też jestem ciekawa czy mi coś z tych cebul wyrośnie
Czekając na ten moment, łatwiej będzie przetrwać zimę Miejmy jednak nadzieję, że jeszcze doświadczymy prawdziwego babiego lata. Już dzisiaj było cieplej i jest nadzieja, że w weekend uda się nam wszystkim przeprowadzić akcję cebulową w ogrodzie do końca. Ja codziennie tak przynajmniej godzinkę siedzę w ogrodzie. Zawsze to krok do przodu.

A jutro mam miłe spotkanie i zobaczę pewien niezwykły ogród na Śląsku

Buziaczki

Anitko ja ostatnio wracam do domu najwcześniej o 18 tej a o 19 już ciemno. Dlatego zostają tylko weekendy.
Chyba się domyśłam kogo odwiedzisz
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:14, 20 wrz 2012

Do góry
asc napisał(a)
http://www.gardena.com/pl/garden-care-tools/gardening-tools/sadzarka-do-cebul-kwiatowych/ ta dobra naprawde a inne do dupy.......

Aniu no ma 25 lat gwarancji Ale gdybym miala te 1000 dołków sadzarką wykonać to bym miala rękę do wymiany ....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:35, 20 wrz 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Witam

i odwaliłam numer, patrzę piękny klon japoński, cena 700, no myślę, wyjatkowej urody, kupię może, a tu pan na moje zapytanie.....to klon 25 letni, za 7000 tys., a cena dla zmyłki dla złodziei!

Irenko a ja z boku na tym klonie cenę jakiegoś chabazia za 200 zł widzialam.... I tylko myśłałam dlaczego taki wielki klon taki tani!!!!!!! A obok była cena 7000 zl.
A miłorzęba ala bonsai za 2200 zł widzialaś?????? Popatrzyalm jak sobie uformować takiego chyba podejmę taki trud zrobienia boansai z drzewka za 200 zł
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:28, 20 wrz 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
wszystkie twoje zakupy mnie zachwycaja, ale szafirki...kiedyś sadziłam jak szalona, a teraz mnie te ich liście wkurzają, ale cóż, zostały i rosna sobie w kilku miejscach; ja trzymam się tulipanów i kupiłam krokusy; no i czosnki w planie, ale w międzyczasie zaczęłąm co innego kupowac i sadzić! trzmieliny rosna na pniu i suchodrzewy, teraz wiśnie na pniu szczepione sadzę, ale brakło mi, jutro mykam do Kulasa

jeżówki u Marty widziałam, super są! a z moich jeżówek lecą nasiona, rozsypałam, może coś się przyjmie..uf, ale nabazgroliłąm, uciekam, dobranoc

Irenko a dlaczego szafirki cię drażnią??? Sadzę je na drugim planie, np za obwódkami bukszpanowymi. Ja je bardzo lubię ze względu na kolor ....
Lece obejrzeć zakupy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:26, 20 wrz 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Ja niestety muszę sobie postawić znak stop na oczach co do nasadzeń cebulowych w tym roku .... Ale jak skończę z bałaganem to napewno poszaleję .... Będę wiosną cieszyć oczy Twoimi nasadzeniami , to mi wystarczy .....

Syla jak cie znam to tak pogodnisz ekipę z robotą, że las tulianów będzie dosadzony jeszcze w październiku !!!!

A ustrojstwo z pewnością się przyda bo sadzarki cebulowe to niewypał
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:24, 20 wrz 2012

Do góry
Aniu wiesz, że miłość do tulipanów jest namiętna i nie znosi ograniczeń

Tess bardzo się cieszę. A kiedy ja Twoj wątek przeczytam???

Pszczółko - ogród faluje, masz rację buziam

Kindzia tu nie chodzi o rywalizację lecz te cudowne widoki wiosną

Aga - w przyszłym roku rozpoczęcie sezonu u mnie, będzie tulipanowo

Anieszka - purrisma bardzo mi się podobają a queen mam w prezencie od dziewczyn dostałam dosadzę do różowych

Bea_ta witaj i zapraszam. Częściej. Dziękuję za kompelmenty

Joasia - u ciebie szaleństwo cebulowe było wiosną to i wtym roku pewnie niespodziankę szykujesz? Krokusy amarantowe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies