Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 06:55, 20 wrz 2012

asc napisał(a)
Nie głupieje tylko zbiera nowe doświdczenia ,które trzeba zaszufladkowac.... a ja sie idę zaszufladkowac do wyrka...... .. bo kolejnej nocki już nie wytrzymam.......

wiedzę należy szufladkować dobre
Milka 07:09, 20 wrz 2012

Jestem na bieżąco, a najfajniejsze, że i sunia chce uczyć sie francuskiego ale dawno ciebie nie gościłam w moim bałaganiarskim ogrodzie
Konstancja30 22:22, 20 wrz 2012

poszwędałam się po ogrodowisku ... oj dzieje się ... dzieje ...

w zimozielonym kula i roslinne aranżacje Dany na finiszu ... całość wprawia w zachwyt ... i rodzi we mnie wielkie nadzieje na skarpę przy tarasie ... nie uzyję słowa kopiować ... sięgnę po inne znacznie łaskawsze dla zgapiającego ... inspirować się ...

potem demolka ...

skromny projekt po polsku i kłopoty z podjazdem u Ani (Asc) ... no niech mi ktoś powie, że w Szwecji na ten przykład czy Holandii projekt zapomniałbybył sobie o podjazdach jakby właścicieli posesji ...

Syla ... aż się cofnęłam o jakieś 20 stron bo obraz absolutnej demolki w tym pieczołowicie wypielęgnowanym ogrodzie spowodował wytrzeszcz i niepokój ... uspokoiłam się ... wiem, ze jak Syla z ogrodem zimowym skończy i altaną to kwiczeć będzie trzeba ... nie moge się doczekać ...

tak samo jak wiosny u szalonej królowej cebulek wiosennych ... Madżenka czekam na 1000 westchnień wiosny w pięknym ... ja to kiedyś uważam za niestosowne ... na krokusy jadę do Ani ... zdradzę chochołowskie polany ...

u Anulki nowe nasadzenia i ogród wrzosowo piekny jesienią o murzynku z wiśniami nie wspomnę ... a u Pszczółki ogrzałam się przy ognisku ... mój fioł absolutny i wróciłam do pierwszej klasy ...

to tak na wszelki wypadek spisałam ... jeżeli gdzieś nie zostawiłam komentarza ... przepraszam to z nadmiaru wrażeń ... a teraz zamieniam kocyk pod którym leniłam się pół dnia (zimmmmno ... ) ... zamieniam na kołderkę ... jutro piątek ...

a potem weekend

buziaki i dobranoc

i podpatrzone na spacerze ... żeby nie było, że tylko pod kocykiem gnije

Pszczelarnia 22:40, 20 wrz 2012

Izabello-Konstancjo, poczytałam Twoje notatki. A ponieważ u mnie ślad zostawiłaś, muszę powiedzieć, nawiązując do rozmowy, że te miody nie uciekną, są, czekają. Transport nagrany, o resztę się nie martw.
Ale ciepło mi się zrobiło na duszy.
Konstancja30 22:41, 20 wrz 2012

anula_wn 22:49, 20 wrz 2012

Iza, zaglądam ! u nas tez ziiiimno no ale jesień, nie ma rady na to
u mnie pachnie murzynkiem.... i zrobiło sie cieplej
a wczoraj paliłam w kominku, ach jak ja to uwielbiam !
dobrego piątku i weekendu !

Evchen 22:54, 20 wrz 2012

Bella Iza ... zimno jak diabli.. ale ognisko u Pszczółki ogrzewajace... a kiedy Ty tam jedziesz?...
Madzenka 06:53, 21 wrz 2012

Będzie jeszcze babie lato a może babskie lato
Pozdrawiam w ten słoneczny dzień
Mala_Mi 19:58, 21 wrz 2012

Skrót ogrodowiska boski.........
Pszczelarnia 20:10, 21 wrz 2012

Wyjaśniam:

Evchen - widzimy się na deskach - Ty też. I Anula!
Wszyscy lubiący ruch, galimatias, prawie dograne spotkania mile widziani.

Babskie lato i skróty ogrodowiska mile widziane.