Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 22:19, 19 wrz 2012

Cieszę się, że się Wam podoba. To był dobry pomysł. Zostało mi jeszcze jakieś 6 czerwonych i 9 zielonożołtych. Narazie nie wiem gdzie je wsadzić.

Dzisiaj odwiedziłam Borbetkę. Świetnie nam się rozmawiało. Czułąm się jakbyśmy się znały bardzo długo. Ogród dla mnie w rzeczywistości jeszcze piękniejszy. No i widzisłam kilka miejsc ,których Monika nie pokazywała. Wszystko takie przemyślane i dopieszczone. Już w drodze do Moniki przejeżdzając przez całą wieś(choć było to dla mnie raczej miasteczko), byłam pod urokiem pięknych okolic i lasów. Zazdroszczę. Mam tweraz zapał, żeby sadzić drzewa na ulicy
Borbetka 07:50, 20 wrz 2012

Jak mnie ktoś chwali to wiem co mam powiedzieć . Cieszę się bardzo, że podobało Ci się Monia u mnie i mam nadzieję, że odwiedzisz mnie jeszcze nie raz. Moje drzwi są otwarte zawsze i tak samo jak Ty mam odczucia, jakbym Cię już długo znała. Lubię osoby szczere i otwarte, a taką Cię odebrałam. Trzymaj się i ... sadź drzewa .
agniecha973 07:56, 20 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)

No i przesadziłąm kolejną partię wrzosów

Ale ekstra to wygląda.
gusiarz 10:56, 20 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Julito, właśnie dziś zaczęłam przesadzać. Nie wiem czy to do końca to, ale jest lepiej niż było.

Witam serdecznie - podglądam regularnie bardzo mi się u Was podoba - nasadzenie extra. U mnie rośnie stara, wielka i krzywa brzoza może trochę odgapię
agniecha973 11:00, 20 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)
Niezłe, hahaha Wystarczy faceta postawić raz w naszej sytuacji i proszę! Niemożliwe staje się możliwym

O tak, sprawdza się. Jak zepsuła się nam zmywarka i przez tydzień M mył naczynia ręcznie, sam zaproponował wyprawę po nową
kwiatholandii 14:51, 20 wrz 2012

Aga, gap gap Cieszę się, że się podoba Dzisiaj zrobiłam ostatni kwadracik z zielonożółtych i juz po kłopocie
Madzenka 22:36, 20 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Aga, gap gap Cieszę się, że się podoba Dzisiaj zrobiłam ostatni kwadracik z zielonożółtych i juz po kłopocie

Doczekać sie nie mogę
kwiatholandii 08:27, 27 wrz 2012

Uciekłąm z ogrodu na jakiś czas, bo kończę dom w srodku. Zaniedbałam to kompletnie przez całą wiosne i lato. Czas na wnętrza
betysia 08:42, 27 wrz 2012

zagladam z wielka radoscia i sentymentem choc troszke mnie nie bylo ale wszysciutko nadrobilam!!!!!
cudowne bielusie jesienne aranzacje...no moje najulubiensze!!!!! choc niby to nie bardzo kolory jesieni...ale co tam!!!!
pozdrawiam bardzoooooooooooo serdecznie i zycze owocnej pracy....oraz z najwieksza niecierpliwoscia czekam na kolejne aranzacje!!!!!!!!
do zobaczenia niebawem.....
smska 18:03, 27 wrz 2012

Dzisiaj odwiedziłam Borbetkę. Świetnie nam się rozmawiało. Czułąm się jakbyśmy się znały bardzo długo. Ogród dla mnie w rzeczywistości jeszcze piękniejszy. No i widzisłam kilka miejsc ,których Monika nie pokazywała. Wszystko takie przemyślane i dopieszczone. Już w drodze do Moniki przejeżdzając przez całą wieś(choć było to dla mnie raczej miasteczko), byłam pod urokiem pięknych okolic i lasów. Zazdroszczę. Mam tweraz zapał, żeby sadzić drzewa na ulicy

Witam wszystkie miłośniczki ogrodowego szaleństwa, postanowiłam w końcu się ujawnić...czytam Wasze wpisy już od 2 miesięcy, i w końcu znalazłam chwilkę czasu aby coś napisać.
Pewnie nie stało by się to dzięki Monice, która mnie zainspirowała oraz obecnej anginie,która położyła mnie do łóżka .

Moniko widzę, że byłaś bardzo blisko mojego domku szkoda, że się nie zgadałyśmy bo chętnie bym z Wami pogadała. Mam jednak nadzieję że jeszcze uda nam się jakoś spotkać.

Pozdrawiam wszystkich i już dziś proszę o rady dotyczące ogródeczka