Ja też myślałam nad żaglem, ale chyba taras zostanie na patelni
Ja jestem zależna od M mi się podoba a jemu nie albo kupię taki mały parasol jak parasolki japońskie
HAHAHA w pierwszej chwili myslalam że mnie zacytowalaś, ale widzę że mamy ten sam problem....
Cicho sza niech myśli, że ma wpływ na kolor śledzi do żagla
M kupił sobie wędzarnie - uwaga ze stali nierdzewnej w piątek dojedzie. Przygotowania do weekendu trwają
Łaaał - no to będziesz jadła stylowo przyrządzoną kiełbasę
Dobrze-poczekamy w takim razie na odpowiedź...(zespołu allegro)
A za chwilę tak
Przeprosiliśmy- zdjęcie usunęliśmy.Co mamy jeszcze zrobić..?
A ja
Może dostawa heliotropów ...?
Miałem dodać oczko, ale by wyszło, że wcale się nie gniewam
Jak fajnie się z kimś droczyć Zwłaszcza jak się ma humor zepsuty
Sebek to są nowi ludzie na allegro dopiero otworzyli sklep i nie znaja zasad najwyraźniej, napisz np. jeżeli już chcesz od nich coś dostać,że spodziewasz się ,że Twoja strata będzie przez nich w jakiś sposób zrekompensowana i tyle, a oni niech myślą, nie bądź zachłanny
Witamy Pana,
Najmocniej przepraszamy za sytuacje- nawet nie pomyśleliśmy ...nasza GŁUPOTA...
Oczywiście zdjęcia zostaną usunięte...
Przepraszamy....
Z wiosennymi pozdrowieniami….
ogrodnikowo
odpuścić?
tak bo zachowali się grzecznie , przeprosili i zdjęcia usuną, co innego gdyby Ciebie olali jak to niektórzy bezczelnie robią, to wtedy reaguj ja tez takiej jednej już nie będę odpuszczała bo chamsko się zachowuje a gdzie ta wiosna przyszłam zobaczyć cwietki u Ciebie
Po spotkaniu udamy się do ogrodu Gabrieli w celu robienia letnich wianków oraz obsadzania skrzyneczek na lato. Wianki na pewno będą, ze skrzyneczkami jeszcze się okaże, bo jednak trzeba dowieść ziemię jak i z nimi wrócić. Będziemy też zwiedzać piękny ogród właścicielki
Mieli Państwo w ofercie heliotropy - jeślibyście podarowali mi je w rekompensacie to nie robiłbym szumu, bo naruszenie praw autorskich to jednak poważna sprawa....
Teraz akurat nic nie sprzedają, ale zobaczę co odpiszą