Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Gardenarium 14:56, 19 kwi 2012

Wszystkie pytania znajdą odpowiedź jutro Justi nie gorączkuj się

Instagram Ogrodowiska
popcorn 15:19, 19 kwi 2012

WOW Jak to się stało że jeszcze nie widziałam tych cudów!!! Pędzę oglądać!
justi 19:33, 19 kwi 2012

Chcę po prostu dowiedziec się coś od osób, które wertykulują.
agata19762 20:08, 19 kwi 2012

witaj Ryśku
ogród cudowny.....ale to już pisałam kiedyś
pięknie zakwitła magnolia ( stellata?)
moja jeszcze maleńka, jesienią kupiłam ....
pasażer w dechę
Beka 21:53, 19 kwi 2012

Dzięki Krzysztofie
To niesamowite wrażenie przechadzać się po Twoim ogrodzie, nawet jeżeli jest to przechadzka wirtualna. Trafiłam tu za sugestią Hani, w poszukiwaniu pomysłu na lustro w ogrodzie. Na razie nie dotarłam do właściwego miejsca, ale powoli zmierzam. Przy okazji jak byś miał chwilkę zapraszam do ogródka z psem.
Widzę, że posadziłeś magnolię. Ja mam swoją już kilka lat. Zaraz, zrobiłam podsumowanie będzie lat 22. Jest drzewem chociaż podcinanym, bo miała zbyt nisko gałęzie. Nie pamiętam nazwy ale ma duże fioletowe kwiaty. Po raz pierwszy zdarzyło się w zeszłym roku pod koniec lata, że chyba zaatakował ją grzyb (?). Zaczęły szarzeć i opadać liście. Czy masz jakąś wiedzę na temat koniecznych oprysków?
Pozdrawiam Beata

Buu Ryszardzie.
Nie wiem kogo miałam na myśli. Mam nadzieję, że wybaczysz mi pomyłkę imienia. Ale w sumie coś w tym jest. Istniejemy dzięki naszym ogrodom. Twojego nie pomylę z innym.
Richie 22:06, 19 kwi 2012

Bardzo chciałem mieć cisa na pniu między kulkami z bukszpanu i udało się go kupić a nawet już posadzić chciaż nie było łatwo bo mało miejsca a dodatkowo dokupiłem jeszcze małą kulę bukszpanową i 15 szt trzmieliny Emeranldn Gold.

Sebek 22:41, 19 kwi 2012

Noo superowy ten cis
Richie 22:45, 19 kwi 2012

Beka napisał(a)
Dzięki Krzysztofie
To niesamowite wrażenie przechadzać się po Twoim ogrodzie, nawet jeżeli jest to przechadzka wirtualna. Trafiłam tu za sugestią Hani, w poszukiwaniu pomysłu na lustro w ogrodzie. Na razie nie dotarłam do właściwego miejsca, ale powoli zmierzam. Przy okazji jak byś miał chwilkę zapraszam do ogródka z psem.
Widzę, że posadziłeś magnolię. Ja mam swoją już kilka lat. Zaraz, zrobiłam podsumowanie będzie lat 22. Jest drzewem chociaż podcinanym, bo miała zbyt nisko gałęzie. Nie pamiętam nazwy ale ma duże fioletowe kwiaty. Po raz pierwszy zdarzyło się w zeszłym roku pod koniec lata, że chyba zaatakował ją grzyb (?). Zaczęły szarzeć i opadać liście. Czy masz jakąś wiedzę na temat koniecznych oprysków?
Pozdrawiam Beata

Buu Ryszardzie.
Nie wiem kogo miałam na myśli. Mam nadzieję, że wybaczysz mi pomyłkę imienia. Ale w sumie coś w tym jest. Istniejemy dzięki naszym ogrodom. Twojego nie pomylę z innym.

Bardzo dziękuję Beatko za wizytę w moim ogrodzie, Twój również odwiedzę
Co się tyczy magnolii to moja ma już 12 lat i nie mam z nią żadnego problemu. U Ciebie niekoniecznie musi być choroba grzybowa, może jakiś szkodnik np.przędziorek. Wejdz na "Choroby i szkodniki magnolii" i tam się wszystkiego dowiesz. Miła pomyłka mój syn ma Krzysztof na imię. Również pozdrawiam.
Mala_Mi 22:46, 19 kwi 2012

Rysiu..oglądam i pozdrawiam... mamy coś wspólnego...niemych pasażerów
Zawsze będę pod wrażeniem Twojego ogrodu
Richie 22:47, 19 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Noo superowy ten cis

Dzięki Seba, całkiem podobny do tych co ma Sylwia