jak sprawdzony że słoneczko nie przypala to ląduje w takim razie na mojej liście do kupienia, bo rzeczywiście jest piękny Do tego jeszcze potrzebuję wybrać bordowego klona... Karolu, a jaką zastosować odległość między taką "parką" ??
ooo dziękuję amanogawa piękna ciemierniki mam takie same, ale tylko 2 sztuki w ogóle z każdym sezonem Twój ogród bardzo pozytywnie mnie zaskakuje jest dopracowany w każdym calu góra kompostowa też robi ogromne wrażenie, moi rodzice produkują to złoto na własny użytek, więc cały sezon bazuję na nim na dzień dzisiejszy mamy 3 pryzmy: jedna dwuletnia, kolejna z zeszłego roku i trzecia się robi uwielbiam wyściółkowane nim rabaty - teraz będę w jednym miejscu od sąsiada, gdzie mam posadzone szmaragdy i hosty zbierać korę i nasypię kompostu jestem ciekawa efektu skrzynie na warzywa masz pięknie wykonane, bardzo dokładnie, jak książka pisze uwielbiam Twój ogród
Ja kupowałam w internecie, ale lepiej kupować w realu. Lenarth mają w e-clematis.. kupowałam u nich powojniki i azalie i były dość ładne okazy. MaJĄ TEŻ St Keverne
Nie masz wyjścia i musisz zrobić wycieczkę do lepszej szkółki, najlepiej połączyć ze spotkaniem ogrodowiskowym Dwie przyjemności na raz i rozgrzeszenie z dalszych podróży do szkółek np do Szmita. Piękne ogrody pokazowe w dodatku.. kiedy i ja tam pojadę.
Moje kaliny posadzone jako 30 cm patyczki.. w 2009 czy w 2010 i już wyższe ode mnie i szerokie na 2 metry.. urosną A póki nie urosną robisz sobie na wiosnę łączkę krokusową, tulipanową.. na lato jednoroczne posiej lub posadź. I doczekasz kiedy urosną. Wielkich okazów to ja nigdzie nie widziałm w sprzedaży.
Ogród musi dojrzeć.. wczoraj tak się patrzyłam na swój i stwierdziłam, że w tym roku powinnam robić spotkanie forumowe.. może nie jest idealnyk, ale jest dojrzały... a to ma swój urok.
Jeeeeessssuuu!!! Przygarniesz mnie do tej altany?? Prooszę, będę wybierać każdy paproszek z kamyków, każde ździebełko z kostki powyrywam. Kurde, przecież Ty nie masz paproszków i ździebełek... No to będę codziennie myła te szyby, O!
Nooo też bym była dumna. Mój em stał w innej kolejce jak precyzję i dokładność rozdawali . Ale tak się pocieszam, że stał wtedy w jakiejś innej, no wszystkiego mieć nie można