Jeszcze jedna rekomendacja, tawułka pojedynczolistna Sprite. No i też jej dobrej fotki nie potrafię pstryknąć... Śliczna, delikatna, zwiewna. Mam poletko i ciągle nad nim cmokam
Kasyi dziękuję za gościnę i inspirkę glicyniową. "Się zrobi"
Przepiękne przetacznikowce, nawet po przekwitnięciu.
Teraz już wiem co dziewczyny miały na myśli mówiąc, że Kasia jest mistrzynią upychania roślin. Powsin może się już zamykać.
Oglądałam ostatnio odcinek kanału Infouprawa o borówkach i zrobiłam sobie zdjęcie najbardziej polecanych odmian.
W tym roku muszę dosadzić więcej, bo mam tylko 3 krzaki, a jak dla mnie to za mało. Mam tylko na bieżąco na jedzenie. Wczoraj trafiły do sterniczka na zimno.
Bardzo dziękuję wszystkim za spotkanie,wspólną pasję i zrozumienie dla "zielonej choroby ", śmichy-chichy i Danusi za gościnę
Wszystkie jesteście WSPANIAŁE
Dziś ogród po mocnym deszcz, patrząc na niebo deszcowej pogody jeszcze nie koniec Tak jak było bardzo sucho, teraz robi się mocno mokro, no i tak to już jest z pogodą Rośliny zadowolone z takiej ilości deszczu
Przy okazji polecam Wam bardzo, ale to bardzo tawułkę Delft Lace. Zachwyciła mnie u Kasyi i zachwycać nie przestaje. Listek piękny, kwiat cudny, kocham ją po prostu. Fotki naprawdę nie oddają jej uroku.