No sorki ale moje dziecię nawet w podstawówce miało większy rozmiar.. Takich butów u mnie niet. Ae jak trzeba poszukam po rodzinie i znajomych znajdziemy cosik zawsze też można wypożyczyć
Moi drodzy forumowicze,
Wychodzę trochę przed szereg i szefową ale niedługo kończy się letni sezon spotkań ogrodowiska i czas pomysleć o nowym seoznie
Na przekór pogodzie, warunkom atmosferycznym i w celu przetrwania makabrycznej pory roku dla każdego grodnika czyli zimy, proponujemy spotkanie na nartach, deskach, sankach i wszelkim innym sprzęcie który ślizga sie po sniegu.
Miejsce spotkania: Czarna Góra - kotlina Kłodzka w pobliżu Pszczółki i Finki
Propozycja terminu spotkania 12 stycznia 2013
Zapraszam do dyskusji nt spotkania oraz zapisywanie sie na zjazd abyśmy mogli zabukować noclegi
Narteczki???????????? Tesknie okrutnie za szuuuuuuuuuuuuu, szuuuuuuuuuuuuuuu, szuuuuuuuuuu
Tez mam smaka na deske, ale ponoc geriatrii nie wypada...
Nie wiem Madzenka w takim ukladzie - sluchac wlasnej nastoletniej duszy zamknietej w dojrzalym ciele, czy ogladac sie na mlodego, ktory i tak twierdzi, ze ma matke z powaznie chorym beretem
Siara??? Jaka siara??? Niech sie cieszy, ze ma taka zajefajna sikse za matke
Szu szu , terle morele, już widzę jak przyjeźdżasz
A co do deski to nawet kompletny sprzęt po C mam, bo nowy w tym roku dostała. Czyli mam taką zajechaną deskę akurat do nauki
Jak nałożę kask i google to nie widać wieku i siary nie będzie a mloda to już wyluzowała i matką się nie stresuje tylko jak z "obrzydzeniem" spojrzy to parskam śmiechem nawet już focha rzadko strzela
a gdzie Marzeno w małopolsce bys chciała jeździć na nartach?
Niestety nie wiem bo ja wyłącznie na Dolnym Sląsku lub w Czechach jeżdźę, a właściwie głównie w Czechach
Bialka ?? Mi mówicie gdzie jade
Ale pamiętajmy że Pszczolka niemal pod samą Czarną Górą mieszka a obok Finka mistrzyni narciarska
O ktorym miejscu z grabami lub pęcherznicą piszesz? Na wprost tarasu przed skarpą czy z boku???
Potwierdzam to co Anita napisala o pęcherznicy, troche taka poczochrana jest i żywopłot wygląda dobrze tylko naprzmeienny np z tujami. Jako jednolity ekran tylko w takie miejsce, ktorego nie oglądasz zimą. Ja mam z tyłu za domem. Graby łatwiej utrzymać w ryzach. Ja zamierzam mieć 4 m żywopłot grabowy.... U Kapisów były chyba z 5 -6 m kiedyś ... Teraz je przycięli...
Sebku przed lub po ... Bo w Polsce w czasie ferii trudno pojeździć na nartach.... I w czasie ferii narciarze szusują z rodzinami dalej... Ale weekend np II w styczniu przed feriamii lub pierwszy w marcu (różnie może być ze śniegiem) i pytanie Kotlina Kłodzka czy Malopolska ????