Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 18:47, 11 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Ja myślę, że jakiegoś fajnego instruktora wynajmiemy dla całej grupy Zawsze to można poprawić technikę A przystojny instruktor nie jest zły

Moje drogie Finka jest instruktorem Sylwia i Ania pomoże, bo ja w tym czasie na desce się będę uczyć jeździć
Zatem Iza, Grupa, Sebek najpierw śmig, śmig, potem spreparują naleweczkę a potem wspólna imprezka
Ustalmy tylko date i gdzie
Madzenka 18:50, 11 wrz 2012

siaaska napisał(a)
Madżenka ależ Ty pędzisz Chyba muszę częściej zaglądać bo dużo stron się mi zbiera i nie mam kiedy poczytać... Zimą się poprawię... Ależ masz soczysty trawniczek Tyle wody regularnie dostaje, nie może być inaczej, rośnie w oczach
Dziękuję za miłe spotkanie u Kapiasów. Szkoda że zdążyłyśmy się tylko przywitać ale mam nadzieję że kiedyś znowu będzie okazja
Pozdrawiam

Siaaska my taki kącik ogrodowo-towarzyski rotacyjnie na róznych wątkach tworzymy więc jeśli akurat u mnei Ci się trafi to sporo do nadrobienia
bardzo było mi miło Cię poznać, buziole dla córci Możemy sobie na forum pogadać a na spotkaniu kolejnym też pewnie
Trawka zielona bo podlewana, nawożona, niedawno wertykulowana i jeszcze czeka ją nakłuwanie a trawniczek malutki niecale 100 m2 to się na nim mogę habilitować
Madzenka 18:52, 11 wrz 2012

Leida napisał(a)
Madżenka, kanty jak brzytwa. Danusia miałaby teraz poważne problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek "brody".

Z tym "kiedyś" to powinnaś poważnie przemyśleć problem. Gdyby nie to, ze może niektórzy rozpoznają Cie po nazwie wątku to to kiedyś powinno byc dawno zlikwidowane.

A ogród masz naprawde super.

A teraz jako posiadaczka automatycznego podlewania to rozumiem, że juz tylko siedzisz na tarasiku i rozkoszujesz się widokami? Niedługo to nie będziesz miała co tam robić bo jak wszystkie rosliny podrosną to nawet nie będzie miejsca na chwasty.

Na narty tez się z Wami pisze bo nienawidzę zimy. Ale możecie tez przyjechac zimą do Warszawy, przecież jest Górka Szczęśliwicka!!!!!!!!

Haniu pomóż dobić do tysiączka to zmieni nazwę wątku
No fiesz w góry do Waszawy i mówisz to góralce Zdolnego Śląska
Sebek 18:53, 11 wrz 2012

Najlepiej ferie
Madzenka 18:53, 11 wrz 2012

Evchen napisał(a)

Na spotkanie zimowe się piszę. Narty jakoś budzą mój strach - nie mają hamulca , ale naleweczki mogę razem z Konstancją zabezpieczać.

Do dobrego zabezpieczania potrzeba Trójcy.
Ja też kcem Na nartach jeździć już nie będę, bo mnie nie uniosą.. za głębokie ślady w śniegu robię, musiałby ratrak za mną śmigać

Madżenka,
jesteś wulkanem energii! nawadnianie, cebulki, kanciki, buki, miłorzęby, plany i przesadzanie..
I jeszcze tenis i bieganie?... no way... ja jedynie pilates jakby co... W stylu Izy

Ewa trzymam cię za słowo Kask i gogle zalozysz i będziemy focić Jak nie masz pożycze

Ewa drzewka na zdjęciu to wiśnie kiku shidare - kwitną wiosną pięknie
Brzózki mam long trunk dwie, bo dwie wyprostowałam i nie wiem czy to picie sie im należy w nazwie
Madzenka 18:54, 11 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Marzenko...tyle stron, ale przeczytałam!!!
cieszę się, że byłam pomocna i zgarniasz pochwały od M

też bym biegała w kroplach nawadniania, sama frajda!

a wy tu już o zimie i nartach i nalewkach, spotkaniach, no nie nadąży człek biedny!

chyba i mnie już trzeba narty sprawdzić, na trzepaczce potrenować i cieszyć się zimą tak jak latem, można w fajnej grupie i na śniegu

Irenko my już się to zbroimy więc ćwicz na trzepaczce
Idę pobiegać w kroplach , a co puszczę sobie zraszacze wieczorkiem zaraz wrócę
Madzenka 18:56, 11 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Nadałyśmy bieg sprawie .

No Przygotuj całą agroturystykę w okolicy
Madzenka 18:58, 11 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Najlepiej ferie

Sebku przed lub po ... Bo w Polsce w czasie ferii trudno pojeździć na nartach.... I w czasie ferii narciarze szusują z rodzinami dalej... Ale weekend np II w styczniu przed feriamii lub pierwszy w marcu (różnie może być ze śniegiem) i pytanie Kotlina Kłodzka czy Malopolska ????
Sebek 19:00, 11 wrz 2012

Nie fiem Najpierw będę musiał się zdecydować czy narty kupić czy deskę - bo to i to wydaje się fajne
Madzenka 19:39, 11 wrz 2012

Sebek napisał(a)
Nie fiem Najpierw będę musiał się zdecydować czy narty kupić czy deskę - bo to i to wydaje się fajne

Młodzież wybiera deskę