Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

bociek 20:53, 11 wrz 2012

Iza, to latwe, tylko potrzebny instruktor na poczatek. Moj pierwszy raz wygladal podobnie, wywiezli na gore i kazali zjechac.... Smierc byla bliskoooooooooo Ale jak zazadalam instrukcji obslugi wlasnych nog spetanych deskami to jakos poszlo i idzie od kilkunastu lat. Co prawda delikatnie i bez szarzowania po jakims upadku na glowe bez posiadania kasku (efekty odczuwalne przez otoczenie do dzisiaj ), ale wciaz daje rade i mam ochote sprobowac ze spetanymi kopytkami.

Odwagi Izus

No i of kors najlepsiejszego na okolicznosc dwoch paczek A ze dzisiaj rozdaje ogonki to jeden dla Cie

Konstancja30 20:53, 11 wrz 2012

Joaska napisał(a)
Oj zmią zapachniało!
Iza u nas tez przecież są górki do nauki w Tumlinie na ten przykład, bardzo łagodny stoczek jest, jak by co to ja chętna zawsze jestem na wyskoczenie na nartki pouczyć też mogę trochę

Joasiu są ... i ja dzielnie pod nimi marzłam jak dziecko z małżem dopingowałam ... ... oj dziewczyny ja świetnie dopinguję ... i z góry dziękuję ... na kawkę musimy w końcu wyskoczyć ...

jak nie kochać takiego forum ... tylko się kalectwo zdemaskowało a już cała Polska stawia do pionu ...siuper

Madzenka 20:54, 11 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Iza... ja kcesz na ten Dolony Śląsk ze mną.. to musisz ..... patrz jaka wypasiona ekipa się szykuje
Sprzęcik dla Ciebie porzycze Jaki tylko numer nózki masz.... oczywiscie odp. na pw...
Mózg też Ci tak zlasuję, że o strachu zapomnisz A tym co sie mieli odwagę śmiać z Twoich wyczynów.. to pokażesz jeszcze
Od siebie kilka kilometrów mam taką góreczkę ( i inne też.. do jazdy dla mnie się nie nadają, ale do nauki jak najbardziej)...... i pani w wieku stateczniejszym niż Twój....... pierwszy wieczór i patrz jak samodzielnie w drugiej godzince śmiga....

Teraz już tylko wymienia nartki na lepsze i jeżdzi samodzielnie...

wszystko powyżej (że raz kozie i siem zgadzam bo ekipa itd) ... napisałam na podstawie lektury tego tu powyżej ... jakoś utkwiło "mózg Ci też tak zlasuję" ..., brzmi zachęcająco ... wchodzę stópką rozmiar 36 )) ... i mówisz, że ja tak ... na stoku ... hmmmm ... jak fajnie żyć ...

No sorki ale moje dziecię nawet w podstawówce miało większy rozmiar.. Takich butów u mnie niet. Ae jak trzeba poszukam po rodzinie i znajomych znajdziemy cosik zawsze też można wypożyczyć
Konstancja30 20:56, 11 wrz 2012

bociek napisał(a)
(...) ... Co prawda delikatnie i bez szarzowania po jakims upadku na glowe bez posiadania kasku (efekty odczuwalne przez otoczenie do dzisiaj ), ale wciaz daje rade i mam ochote sprobowac ze spetanymi kopytkami.

Odwagi Izus

to siem kożelanka wygadała i sprawa się rypła ... w takim razie jako, że ja jestem jaka jestem bez urazów na okoliczność domniemanej kontuzji w obrębie głowy 2 kasków potrzebuję ...
Madzenka 20:57, 11 wrz 2012

Madzenka 20:57, 11 wrz 2012

Chciałam delikatnie nadmienić że wątek o spotkaniu na nartach załozyłam o tu
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2336-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach
Konstancja30 21:00, 11 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Iza... ja kcesz na ten Dolony Śląsk ze mną.. to musisz ..... patrz jaka wypasiona ekipa się szykuje
Sprzęcik dla Ciebie porzycze Jaki tylko numer nózki masz.... oczywiscie odp. na pw...
Mózg też Ci tak zlasuję, że o strachu zapomnisz A tym co sie mieli odwagę śmiać z Twoich wyczynów.. to pokażesz jeszcze
Od siebie kilka kilometrów mam taką góreczkę ( i inne też.. do jazdy dla mnie się nie nadają, ale do nauki jak najbardziej)......

wszystko powyżej (że raz kozie i siem zgadzam bo ekipa itd) ... napisałam na podstawie lektury tego tu powyżej ... jakoś utkwiło "mózg Ci też tak zlasuję" ..., brzmi zachęcająco ... wchodzę stópką rozmiar 36 )) ... i mówisz, że ja tak ... na stoku ... hmmmm ... jak fajnie żyć ...

No sorki ale moje dziecię nawet w podstawówce miało większy rozmiar.. Takich butów u mnie niet. Ae jak trzeba poszukam po rodzinie i znajomych znajdziemy cosik zawsze też można wypożyczyć

ja też szukałam ... chińskiej księżniczki w przodkach ... buty narciarskie to pikuś ... kup ładne sandałki na szpileczce !!! ... (w zasadzie sandałki potrzebuje 35 ) ... to zadanie z kryptonimem "mission impoassibe" ...
Konstancja30 21:02, 11 wrz 2012

Tess napisał(a)
Izuś, przegapiałam

Gratulacje z okazji kolejnej setki
Kfiatuch dla Ciebie:

Tereniu dziękuję za ten cudowny pejzaż ... echhhh ... czy Ty TOOOO!!! widzisz na codzień ? ...
Madzenka 21:04, 11 wrz 2012

No rzeczywiście misja To ty jak Kopciuszek tylko Książe może odnaleźć bucika
Nie migaj sie damy rade z butami, gdzieś tam w szafach ekipa z Jeleniej Góry wydłubie, po dzieciach już dorosłych...
Konstancja30 21:05, 11 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Iza...a ja spóźniona...z zadyszką wpadam i gratuluję 200 setek, zabawnych, radosnych i oby tak dalej

co do nart, jak najbardziej...zwalimy całą grupą do Pszczółki, góry i nartostrady pod ręką

i dla ciebie ten niecierpek, co go uwielbiasz

nadal uważam, że bezpieczniej pospacerować jak człowiek stopą po ziemi ale ... dlaczego ma być nudno jak może być widowiskowo ... buziak Irenko ... w przyszłym roku muszę tego niecierpka upolować ... moje kwitną jak opętane ... chyba lubią przełom lata i jesieni