Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W ogrodzie Lorki za zakrętem 11:45, 18 kwi 2016

Do góry
wisienki dokupione, czekają na wsadzenie.
kwiatki zaczynają kwitnąć w końcu, szafirki, narcyziki, hiacynty.. pachnie ,że hej! tulipany i czosnki mają już główki

tylko czasu na focenie brak
U Agi - czyli słońce i piach 11:43, 18 kwi 2016

Do góry
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:43, 18 kwi 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
U mnie na rabacie takie rarytasy

Się można zdziwić ja nawet nie wiedziałam co to za grzyb, M mnie dopiero oświecił.

Jedziesz po rośliny?
U Agi - czyli słońce i piach 11:43, 18 kwi 2016

Do góry
Trochę zdjęć z prac - trzmieliny dziś przycięłam
Mirkowy ogród (początki) 11:42, 18 kwi 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mam nadzieję że anabelki jednak się opuszczą. Moje od korzenia też nowe puszczają więc jest nadzieja. Szkoda by było tego szpalerka
Gosiu Anabelki przycięłam przy samej ziemi w zeszłym tygodni i w szpalerze nie ruszają za to mam w innym miejscu i jak napisałaś puszczają od korzenia wiec nadzieja jest Miłego dnia.Fotka ukorzenionej w zeszłym roku tawuły
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:39, 18 kwi 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu i tak właśnie z wszystkim tutaj orliki piękne i zdrowe, kawałek dalej wygniły i całość się posypała bo miały wypełnić luki między buksami i tak na każdym kroku dziury. Spacerowałem dzisiaj i załamywałem ręce na każdym kroku. Hostowisko całe wymagałoby przekopania bo zarosło bzem od sąsiada i tak jakoś cały czas coś źle. Ogólne fatum nade mną wisi od miesięcy

By nie było zbyt pesymistycznie to kilka fotek z sesjo spaceru, będzie zmiana plakatów, więc teraz muszę wybrać kilka ze 200 zdjęć do wydruku

Model wyjątkowo posłuszny dzisiaj był

Swietny model i fotograf (
Czasem słońce czasem deszcz 11:37, 18 kwi 2016

Do góry
Kuba napisał(a)

proszę:
tak było w kwietniu 2015, derenie ścięte przy ziemi

a tak w czerwcu

Ewciu, jak ci sie sprawdza ta ściezka kamienna w trawniku, u mnie pies wytarł miejscami trawe do gołej ziemi i mysle że zamiast dosiewki w tych miejscach zrobiłabym taka scieżke ( to znaczy firma brukarska by mi zrobiła...) z jakiego kamienia jest, czy nie kruszy sie, nie zielenieje od mchu ?

Anita z Ogródka Anity mi odradzała bo ona miała z piaskowca i jej sie kruszył ten kamien.
A u ciebie jak ?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:31, 18 kwi 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiu, dziekuję! Nie wiesz nawet ile znaczą dla mnie takie słowa.
Produkcja już ruszyła Odezwę się na pw. jak przygotuję ofertę.

Paulinka, czy ja też mogę dostać ofertę na priv................coś fantastycznego, jestem pod ogromnym wrażeniem, naprawdę ogromnym!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:31, 18 kwi 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Kasiu, dziekuję! Nie wiesz nawet ile znaczą dla mnie takie słowa.
Produkcja już ruszyła Odezwę się na pw. jak przygotuję ofertę.

No betony wypas....chyba przyjadę je "pomacać"
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:30, 18 kwi 2016

Do góry
jazzy napisał(a)

Dla Was dziewczyny powtórka z rozrywki

Cudny widoczek

Trawniczek mega
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:27, 18 kwi 2016

Do góry
I jeszcze trochę słonecznych zdjęć, bo za oknem pochmurnie, deszczowo...

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 18 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Ależ to są cudne widoczki

Gratulacje!!!
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:16, 18 kwi 2016

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Ogromny Twój ziołownik będzie !!! prawie jak mój warzywnik z tym że ja w swoim używam glebogryzarki
Widzę że ładnie ogród budzi się do życia i strat po zimie prawie nie ma
Dołączam się do tych co w korku stoją godzinami by dojechać do pracy choć firma pod Krakowem

Dobrze Ci z tą glebogryzarką, mi ręce znowu szwankują... A tu sezon dopiero się zaczyna.
Straty jednak są - trytoma zgniła i trojeści bulwiastej nadal nie widzę
Ziołownik powoli się zagęszcza. Arcydzięgiel, oregano, mięta czekoladowa, tymianek, szałwia lekarska. Przesadziłam tam też rabarbar, w przedpołudniowym upale niezbyt mu się to spodobało, ale zaczyna akceptować nowe miejsce.
Ciężkie początki 11:14, 18 kwi 2016

Do góry
Pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów poniedziałkowo i przesyłam moje tulipanki
A tu pomidorki na razie malutkie bo trochę się zgapiłam i późno posiałam
i mini szklarenka z papryką, pomysł mojej córki
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:07, 18 kwi 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
Cały dzień cisza na Ogrodowisku, wszytscy w ogródkach : ) dajcie znać co zdziałaliście dziś : )

Całkiem porządnie spędziłam sobotę Odchwaściłam truskawki, poszerzyłam i wyrównałam bylinówkę. Zaczęłam też na nowo układać tam roślinki. Robi się miejsce na nowo rosnące
No i posiałam trawę na jednym fragmencie ścieżki w warzywniku
Dla odmiany czas na zmiany... 11:05, 18 kwi 2016

Do góry
beta napisał(a)

Zadowolona jesteś z tej heufleriany? Ja wysadziłam w sobotę ID z donicy i zastąpiłam ją właśnie tą seslerią Ciekawe czy cały sezon będzie taka piękna jak teraz?
Znowu na wsi 10:52, 18 kwi 2016

Do góry
Wiosenny przedogródek, jeszcze nie do końca uporządkowany. Przymusowa przerwa w działaniach bo chore biodro odmówiło współpracy

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 10:51, 18 kwi 2016

Do góry
JoannA napisał(a)

Owady dostały nowy hotel, poprzedni zniszczyły sójki.

Świeżutenki domek dla owadów, gdzie kupiłaś...muszę poszukać na allegro, chyba są w sprzedaży
Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 10:48, 18 kwi 2016

Do góry
Jana napisał(a)
jakoś mi tych komórek nie żal i nie będzie mi ich brakowało Gosiu, czy jeśli coś nie wsadziłam do doniczek to teraz chyba lepiej do gruntu? a czy masz doświadczenie z takimi nasionami do łąki kwietnej, czy to jest bardzo ekspansywne? kusi mnie żeby to wsadzić pomiędzy moje małe tuje bo miejsce które na nie planowałam w tym roku odpada, tylko się zastanawiam czy potem nie będę tego usuwać

Jana, jeśli masz na myśli zakupione kłącza, to tak - teraz od razu daj je do gruntu. Nie miałam takich nasion na łąkę kwietną, przejrzyj, co tam jest w składzie, ale wydaje mi się, że tam ekspansywnych roślin nie ma.

Znowu na wsi 10:46, 18 kwi 2016

Do góry
czekają na swoje miejsce

A te się już zadomowiły, nawet ktoś przyszedł w gości

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies