Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Postawić trawkę nad i... 21:06, 11 sty 2013

Do góry
....w zeszłym roku to w garażu trochę trzymałam bo chciałam ucelować, żeby na święta były rozwinięte.
Agnieszka a co z tymi cebulkami robisz, jak przekwitną? Czy można je dać do gruntu na wiosnę i czy zakwitną w przyszłym roku, bo ja w zeszłym roku miałam trochę tych cebul nazbieranych, ale jakieś takie puste się zrobiły i w końcu wyrzuciłam.
Roztoczańskie klimaty 21:00, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Agrowłókniny narazie nie ściągaj, chyba że masz tam swojego klona w pobliżu

Hheheh przydały by się ze dwa takie klony.....to wreszcie bym skorzystała z mebli ogrodowych . I M by się nie wściekał
Igiełkowy ogródeczek 20:58, 11 sty 2013

Do góry
Agnieszka - ty możesz być wyjątkiem, ale skoro tak....no to wiadomo...
Ogród szmaragdowy 20:55, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Krzysztof - może wiesz jakie mniej więcej wymiary mają te kule w ciurkadełku twoim?

Gosiu się robi zaraz tylko z miarą pląsnę na taras,
I ma się to tak, począwszy od największej 30, 24 ,14 cmm, całość zestawu ptrzebuje 0k 60 cm średnicy.
Roztoczańskie klimaty 20:55, 11 sty 2013

Do góry
Agrowłókniny narazie nie ściągaj, chyba że masz tam swojego klona w pobliżu
Postawić trawkę nad i... 20:53, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Strasznie szybko rozkwitły mi te hiacynty, w sobotę kupiłam a dziś już prawie całe rozwinięte, też tak sobie myślałam że jeszcze trochę poczekam z tym przywoływaniem wiosny, ale trudno się powstrzymać jak w sklepach pełno.

...też mam ten problem..hihihi...nie mogę się powstrzymac...
...a roślinki mają w naszych dokach za ciepło i dlatego tak szaleją..
Igiełkowy ogródeczek 20:52, 11 sty 2013

Do góry
Ja Tobie również Gosiu, ja to zawsze mam szczęście do swoich imienniczek, moje najlepsze koleżanki to zawsze Gosie były
Postawić trawkę nad i... 20:41, 11 sty 2013

Do góry
Strasznie szybko rozkwitły mi te hiacynty, w sobotę kupiłam a dziś już prawie całe rozwinięte, też tak sobie myślałam że jeszcze trochę poczekam z tym przywoływaniem wiosny, ale trudno się powstrzymać jak w sklepach pełno.
Ogród do kwadratu 20:35, 11 sty 2013

Do góry
A u mnie nic z tujami szmaragd się nie dzieje, nie wykrzywią się od wiatru czy śniegu nawet jak napada, może to zależy od tego jakie duże są, ja swoje kupowałam jak miały 1,20 po 3 sezonach mają około 2 metrów. To o czym dziewczyny piszą dzieje mi się dokładnie ale na cyprysikach, które muszę wiązać żeby się nie rozpłaszczyły pod ciężarem śniegu. A jeśli chodzi o brązowienie to owszem w środku sypią się, ale zupełnie tego nie widać, można otrzepywać, ale nie koniecznie. Nie namawiam cię do nich, bo mi też się zdaje że cis fajniejszy, ale to w ramach obrony szmaragdów, żeby nie było że takie straszne są......hehe
Igiełkowy ogródeczek 20:34, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Gosia nie bądź taka skromna, jak zobaczyłam tego kota, to sikałam ze śmiechu, a dzięki Tobie cały dzień chodzę i się śmieję do siebie, niesamowita jesteś, ja niby widziałam tego kota kiedyś, ale na to bym nie wpadła, a M zadzwonił z pracy po otrzymaniu maila i zgodził się od razu.......cały dzień w skowronkach chodzę.........ściskam Cię z całych sił, tylko się nie uduś

Oj jak miło usłyszeć takie słowa, że dzięki mojej skromnej osobie Ktoś dzisiaj miał fajny dzień. Cieszę się bardzo i życzę udanego wieczoru :*
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 20:31, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Żeby nie było, że tylko ty o moją wiedzę dbasz, nie wiem czy czytałaś, jeśli tak to dla przypomnienia
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/103-zrodelko-z-kamienia-czyli-bezpieczna-woda-w-ogrodzie

O! Tego nie czytałam. Nawet jest jak dziurę w kamieniu wywiercić. Dzięki!
Ogród szmaragdowy 20:22, 11 sty 2013

Do góry
Krzysztof - może wiesz jakie mniej więcej wymiary mają te kule w ciurkadełku twoim?
Ogród niby nowoczesny ale... 20:21, 11 sty 2013

Do góry
Wszyscy już się zażerają, a na mnie to nie łaska poczekać, jam tylko z rańca jedną szarlotkę pochłonęła a gdzie reszta, czy wy myślicie że ja powietrzem żyć będę.
Bociek- całkiem ładnie wyszłaś, jak na członka sekty przystało
A tego seriala to na którym kanale obejrzeć można?
Roztoczańskie klimaty 20:14, 11 sty 2013

Do góry
Zeta- udało się Żon nie miał szans z całą sektą, dobrze że wie z kim ma do czynienia i co by go czekało w razie odmowy
Igiełkowy ogródeczek 20:02, 11 sty 2013

Do góry
Gosia nie bądź taka skromna, jak zobaczyłam tego kota, to sikałam ze śmiechu, a dzięki Tobie cały dzień chodzę i się śmieję do siebie, niesamowita jesteś, ja niby widziałam tego kota kiedyś, ale na to bym nie wpadła, a M zadzwonił z pracy po otrzymaniu maila i zgodził się od razu.......cały dzień w skowronkach chodzę.........ściskam Cię z całych sił, tylko się nie uduś
Postawić trawkę nad i... 19:58, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

...i jeszcze raz rzeczone hiacynty...woniajom a woniajom- tak mówią Ślązacy

Ja też takie bielusie chciałam, ale nie było
Mam kolorowe u siebie, już zaczynają rozkwitać, miały być czerwone, a są różowe
Coś ostatnio pecha mam, ale u Ciebie za to popatrzę, a wąchać wolno?

...Gosiu...moje już przekwitają buuuuuu zbyt krótka ta wiosna dla mnie... ale na razie zdecydowałam że nie kupuje kolorowych wiosennych...jeszcze stoi chionka i czeka..na kolędę...dopiero jak rozbiorę choinkę rozpocznę czarowanie wiosny....
Igiełkowy ogródeczek 19:52, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Magda70 i Gusiarz- dzięki, ale tak naprawdę to całą robotę zrobiła za mnie GosiaJoanna.

Ja tylko zobrazowałam pomysł wydaje mi się a nawet jestem pewna, że Pan M i tak zrealizowałby te Twoje marzenie
Początki w Kruklandii 19:27, 11 sty 2013

Do góry
I co z tym kompostownikiem?.....hehe....uda się mówię ci
Trzeba zacząć wszystko od początku 19:24, 11 sty 2013

Do góry
Co do ekobordów to nie pomogę, nie mam u siebie, ale też na allegro widziałam kiedyś, na pewno są trzeba tylko poszukać, w sklepach u nas nie widziałam. A bukszpanik mówiłam że super, wszyscy potwierdzają
Igiełkowy ogródeczek 19:21, 11 sty 2013

Do góry
margi napisał(a)
Gosiu,Twój M jest uległy nie dla sierściucha tylko dla Ciebie

Też mam taką nadzieję, ale do końca to nie mogę być pewna....hihih
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies