Piekne ujecie.
To prawie finisz wiosenny. Ale wiersz dostalas, zabawny, odpowiedź twoja tez
Dalie juz do gruntu sadziłaś?
Moje w donicy i nic..stoja, chyba dam do gruntu.
Cieszę się z moich kolorków bo codziennie coś nowego przybywa lae i ubywa niestety , tulipanki botaniczne kwitły coś ponad tydzień i już porobiły się brzydkie...
ale w ich miejsc3 starują tulipany duże, czekam z niecierpliwością na ich spektakl
Witam bardzo serdecznie
Jestem obserwatorką Ogrodowiska, a od niedawna nawet się zarejestrowałam, oczywiście podziwiam wszystkie realizacje , które są tutaj prezentowane i jestem pod ogromnym wrażeniem, nie tylko ogrodów, ale także, a może przede wszystkim dobrej energii jak tu panuje i chęci wzajemnej pomocy w tzw. "sprawach ogrodowych". Pewnie myślicie, że brzmi to pompatycznie, ale tak czuję . Ośmielona chęcią Waszej pomocy, ja także proszę o pomoc w urządzeniu mojego przedogródka. Dużo się już naczytałam na forum ale..........., niestety pustka w głowie i brak wyobraźni !!. Proszę doradźcie co mam posadzić. Dodam, że jest to miejsce bardzo nasłonecznione
Oczywiście krzaki i piaskownica do usunięcia !!!!!!!!!
To super że masz deszcz dla tego trawa taka soczysta i buksiki fajnie porosły widziałam tak fajnie rozsypane extra pomysł macham Marcia miłego wieczorku
Pomogłas mi z usytuowaniem grujecznika. Masz rację w rogu pomiędzy serbami i choinami nie pasował. - będzie przecież w miarę duży - przy sosnach czarnych będzie pięknie wyglądał. Mam dwie pisardi, ale w innym miejscu. Tam gdzie są Danusia mi proponowała brzozy - muszę sobie przemyśleć - może zamienić pomysły?
Na pewno nie podoba mi się złotokap, ale dlatego, że to jedna z niewielu roślin, której nie lubię.
Nad bukami do tej pory nie myślałam ale muszę "ułożyć" je sobie w głowie.
Na pewno muszę przesunąć hortensje, są, masz rację, za głęboko.
Zastanawiałam się, czy za żywopłocikiem cisowym za ławeczką, nie dać róż albo dereni??
Dałaś mi Agatko do myślenia ho ho.