Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 17:56, 17 maj 2016

ag_zie napisał(a)
Trawniczek będzie booombooowy! W planowaniu niestety nie pomogę ale będę podziwiała

Dzięki Aga
jolanka 18:00, 17 maj 2016

BasiaLT napisał(a)
Różyczki super. Widać ze zdrowe i dorodne. Będą fajnie rosnąć.

Nie mają wyboru, Muszą. Mam nadzieję, że na mojej ziemi nie będą chorować. Nie lubię chemii ale z tego, co czytam, czasami jest konieczna. Nastawiłam juz i pokrzywy i banany
jolanka 18:04, 17 maj 2016

Kawa napisał(a)
o matko jaki ty masz areał pod trawnik pięknie przygotowane
róże w zestawieniach/inspiracjach śliczne

Ło matko i ojcze - nie sądziłam, że to tyle metrów wyjdzie, ale na pewno będę go sukcesywnie zmniejszać na rzecz rabat. Na razie przynajmniej będzie czysto

Renata dała mi linki do ślicznych różanek Danusia też pomogła planując mi to miejsce. Bombowe dziewczyny
Napia 18:53, 17 maj 2016

Coś mi się wydaje, że róże kupowałyśmy w tej samej szkółce nie wiem jak Ty, ale ja liczę na piękne kwiaty już w tym roku i to co najmniej kilka. Będę podglądać Twoje piękności

Czekam jeszcze na dwie laguny na pergolę i planuję posadzić obok nich białe floksy, jestem ciekawa, jak to wyjdzie. Najwyżej będę przesadzać

Poproszę o wpisanie na truskawkową listę
Karol99 18:57, 17 maj 2016

Te cisy wyglądają wspaniale.
Agania 21:01, 17 maj 2016

Widziałam róże, fajne zakupy, zakole z cisów już masz, fajnie wyszło, upatrzyłaś już ławeczkę
jolanka 12:08, 18 maj 2016

Napia napisał(a)
Coś mi się wydaje, że róże kupowałyśmy w tej samej szkółce nie wiem jak Ty, ale ja liczę na piękne kwiaty już w tym roku i to co najmniej kilka. Będę podglądać Twoje piękności

Czekam jeszcze na dwie laguny na pergolę i planuję posadzić obok nich białe floksy, jestem ciekawa, jak to wyjdzie. Najwyżej będę przesadzać

Poproszę o wpisanie na truskawkową listę

Szkółka chyba ta sama. Ja tez mam nadzieję, że różyczki dadzą radę Ponieważ sadzę róże po raz pierwszy staram się podpytywać i podpatrywać Was - specjalistki od róż. Ale Renata pisała mi, że i tak będę pewnie przesadzać bo rzeczywistość pokazuje dopiero co z czym i dlaczego
Truskaweczki rosną
jolanka 12:09, 18 maj 2016

Karol99 napisał(a)
Te cisy wyglądają wspaniale.

Dzięki, myslę, że fajnie będą wyglądać jak skonczę calość rabaty
jolanka 12:13, 18 maj 2016

Agania napisał(a)
Widziałam róże, fajne zakupy, zakole z cisów już masz, fajnie wyszło, upatrzyłaś już ławeczkę

Ławeczki jeszcze nie upatrzyłam - kasę na rośliny wydałam, czekają na wsadzenie w doniczkach. Zajmę się tym dopiero po zakończeniu prac, których narozpoczynałam co niemiara zamiast robic po kolei. Tak wyszło z uwagi na choroby i olewactwo wynajmowanych ludzi Cóż, trudno. Pomalutku damy radę
jolanka 21:11, 18 maj 2016

Dzisiaj trochę zdjęć, mam nadzieję, że sie spodobają

Najpierw kwitnące azalie, maja dopiero rok więc nie spodziewam sie burzy kwiatów i coś różowego do koloru

cdn