A że takie jajo?
A widzisz, dobra myśl. Ty jesteś Iza artystyczna, to widzisz takie rzeczy Nie wpadłabym na to...
Nie ma problemu, coby tą drugą rabatę też poszerzyć
Widziałam nowy nabytek. Super zakup Już go widzę latem...
Basiu, rozpieściliśmy nasze dzieci. Ot co!
Mama mojej ostatniej synowej ma do dziś dnia pretensje, że za mało pomagam.
Ale moja zasada jest taka. Dorosłe dzieci, 40, 50 letnie chyba już wiedzą czego chcą w życiu, i wiedzą jak życie układać. To co ja będę się mieszać między drzwi? Oczywiście są wyjątkowe chwile, że trzeba pomóc, ale niech to nie będzie regularny dyżur, w sobotę rano, albo niedziela po południu.
Zapowiedziałam, że wnuki mogą do mnie przychodzić nawet codziennie, ale razem ze swoimi rodzicielami! Bo przecież nie tylko z ich dziećmi chcę przebywać, ale ze swoimi dziećmi również!
Witam
Ja analizuje od kiedy zacząć zmiany które zasugerowała mi Szafowa.
Będę likwidowała trawę pomiędzy płotem a rabatą
Co sadzisz czy prze płotem posadzić szmaragdy bukszpan cisy
Pozdrawiam
Największym dylematem dla mnie jest linia tej rabaty...
Zielona linia jest dokładnie taka jak rabata z lewej, czarna odwrotnie. A może zmodyfikować obie rabaty?
Basiu, miałam, miałam. Byłam na pogrzebie teściowej mojej córy, kobieta młodsza ode mnie o pół roku. Przykra uroczystość, ale nie wypadało nie żegnać się. Teraz musze z Wami posiedzieć, żeby odstresować pobyt w alei dusz. Swojemu ślubnemu też świeczkę zapaliłam, no i tyle mego wychodnego.
Odpocznę z Wami i z psem idę na świeże powietrze. Ale to za pół godziny, bo jeszcze jemu karmę wstawiłam, mus poczekać aż się ugotuje.