Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mały ogród Kasi 11:26, 07 kwi 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
PS Fotel już w domu?

tak, wczoraj przywiozłam. Zdjęcie słabe, nie widać, ze to mięciutki aksamity materiał

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 11:26, 07 kwi 2016

Do góry
Hej. Jeszcze przygarnęłam 3 buksy na rabatę w bruku. Rozkminiam kompozycję. Myślę nad takim czymś, zaczynam od najwyższego Buska kończę na małym, ułożone na przemian, do tego carex. Co myślicie?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:25, 07 kwi 2016

Do góry
A kto tak jak ja nie moze sie juz doczekac na lilaki ?? no kiedy kiedy one zakwitną...

Pan Maluśkiewicz 11:24, 07 kwi 2016

Do góry

przed domem kolorowo

Miłkowo - sezon 2016-2022 11:14, 07 kwi 2016

Do góry
SEBCIU
żartujesz? one takie bezproblemowe są przecież

KASYA
bukietówki idą w oczach, a ogrodowa jedna mi tez padła, na 2 też widać szkody, generalnie te w lesie mają sie super, czyli drzewa chronią i te tutaj
będzie pełno kwiecia
też są pod drzewami, czyli to jakoś je chroni, takie mi się wnioski nasuwają

YOLKA
Jolu, idzie na razie wolno, długa droga do finiszu

JUSTYNA
cieszę się, że lubisz
część hiacyntów jest dorodna, cześć drobniejsza, ale to wszystko zależy od warunków, no i ja cebul nie kupowałam, to wszystko latami zbierane z tych, co w domu zdobiły
pewnie tez to ma wpływ
one dopiero jeszcze wyłażą i rozwijają się

te aż leżą pod ciężarem kwiatów, ogromne są
rosną w plątaninie korzeni, ciasno im

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 11:11, 07 kwi 2016

Do góry
ryska napisał(a)
Cudo, napasłam oczy Twoimi magnoliami trzeci raz zanim to napisałam. Pozdrawiam

Mala_Mi napisał(a)
Na magnolki to zawsze przybiegnę.. zwłaszcza jak już zostawiłaś drogowskaz .. tylko klik na stopkę i jestem w magnoliowym raju

Ivvvona napisał(a)
Twoje magnolie zachwycają, jak zwykle. Nacieszyłam oczy pięknymi zdjęciami.

AGDULA napisał(a)
Przepięnie zakwitły Tobie magnolie!!

Bogdzia napisał(a)
Piękne masz magnolie , oczu oderwac nie można.

Iwk4 napisał(a)
Cudnie u ciebie kwitną magnolie. Bajka

Krys napisał(a)
Agata ale dałas czadu z magnoliami to ja wczoraj sie cieszyłam na moje miniaturowe kwitnienia moich nowych magnolek a tu takie cudne okazy pelne kwiecia

Ryska, Mala Mi, Ivvvona, AGDULA, Bogdzia, IwK4, Krys....dziewczyny sorry, że opdpowiadam Wam zbiorowo, ale czas goni, bo ogród czeka i praca w nim, a u mnie jeden magnoliowy temat jest...dziękuję za odwiedzinki, od magnolii trudno wzork oderwać...latam z aparatem i wykorzystuję każdą chwilę tego spektaklu jakim jest kwitnienie magnolek...w końcu to królowe wśród drzew...zostawiam kolejne fotki z magnoliami dla Was

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 11:03, 07 kwi 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
Matko i córko! Jakie piękne zdjęcia robisz Agatko!!!

Buziol

Kindzia ze słoneczkiem lepiej się cyka, światło daje więcej możliwości, testuję też mojego nowego pstrykacza, uczę się aparatu

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 10:59, 07 kwi 2016

Do góry
malkul napisał(a)
patrze na te twoje fotki i widze nieziemski porządeczek i ład macham serdecznie

Gosia nie żartuj sobie ze mnie porządek to moje marzenie ale przy moich ryjówkach sztuk dwie wyhodowane na własnej piersi (a i kreta mam takiego prawdziwego):

i słowach najstarszego sześcioletniego "mamo ja tak kocham sadzić kwiatuszki" i sadził chwasty jakie znalazł oto moja nowa rabatka:

i jak nie zabić jego pasji a pozbyć się "kwiatuszków"/????
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:58, 07 kwi 2016

Do góry
ciemierniki- jestem nimi zachwycona.

i przylaszczki- sa tu od zawsze, wczesniej niż my
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:58, 07 kwi 2016

Do góry
MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

Jakbym o sobie czytała normalnie

Magnolie bajkowe iście,energetyczny awatarek-wiosenne pozdrowionka zasyłam

,

Dzisiaj wzięłam urlop, bo to ostatni dzień bez deszczu, jest słońce więc od rana jestem na ogrodzie z małą przerwką dla Was

Klony jeszcze dadzą czadu, będą energetyzować jak mój avaterek, a teraz jest magnoliowo
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 10:56, 07 kwi 2016

Do góry
Mysza napisał(a)
I będą białe

ja mam na balkonie jakieś podobne
a jak one pachną
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:56, 07 kwi 2016

Do góry
Ogród na piasku i z wielkim murem 10:54, 07 kwi 2016

Do góry
Przyfrunąłem na śniadanko....

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:54, 07 kwi 2016

Do góry
warzywnik przygotowany, a ja dojśc nie mogę do nasion

w lesnym kącie wiosna- jeszcze szaro, ale do tego dochodzą kolory różnych malizn
Pan Maluśkiewicz 10:51, 07 kwi 2016

Do góry
Anda napisał(a)
Pomysłowa ogrodniczka jesteś

A gdzie posadziłaś bez?

Nie widać ?

Na końcu ostatni taki tyciu patyczek

Mój mały ogródeczek :) 10:51, 07 kwi 2016

Do góry
Jeden ma nawet pączka
Anna i Ogród 10:50, 07 kwi 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
a cóż to sie dzieje, że nie mozesz ???
ja nie moge bom w pracy ale bym chetnie skorzystała i cos porobiła - czekam do soboty - jak pogoda dopisze to może cosik podziałam

Zwykle między jednym wyjazdem do szkoły a drugim mam 3 godz przerwy. W tym czasie ogarniam zakupy, obiad i dom. Jak już zwiozę dzieciarnię to jest karmienie, odrabianie lekcji które często trwają do 22:00. W między czasie jeszcze treningi piłki nożnej i taniec. Jak wygospodaruję 1 godz dla siebie to piję kawę i czytam ogrodowisko. Zwykle najlepiej o tej porze bo za 30min zacznie się...pierwszy syn kończy lekcję.
Tak więc na kilka minut wyjść i popielić się nie opłaca. Ale to nie znaczy że kompletnie nic nie ruszam w ogrodzie bo udało mi się drugą rabatę zrobić w tym tygodniu. Miałam we wtorek trochę więcej czasu.

Wciągnęłam orzecha w rabatę. Wywiozłam 3 taczki darniny. Zrobiłam małe zakole wokół niego i chcę wyłożyć je kamykami tylko jeszcze nie wiem jakimi.

Trawa na razie kiepsko wygląda po wertykulacji i nawożeniu. Chyba konieczna będzie dosiewka bo miejscami cały mech się wyrwał i łyse plamy są
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:49, 07 kwi 2016

Do góry
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:48, 07 kwi 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)
Już masz pelargonie? Te przeze mnie??

Dokłatnie tak Małgosiu te przez Ciebie...zastanawioam się z czym je posadzić, białe petunie mi chodzą po głowie, bo białe i różowe magnolie mam teraz na oczach

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:48, 07 kwi 2016

Do góry
wiosna u Was, wiosna!
U nas też, z lekka pochmurna.
Obiecałam kilka fotek:
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies