Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Kawa 12:08, 13 maj 2016

heheh ja ja lubię i ogrodowe i ubraniowe
tylko się zastanawiam na co wydać
ostatnio wygrałam w totka 100 zł stwierdziłam ze kupię sobie jakiegoś fajnego ciucha bluzkę do pracy czy jak
minęło 2 tygodnie i myślę na ML będę miała jak znalazł i może jeszcze coś dokupię
co tam bluzka
Toszka 12:21, 13 maj 2016

Francuzki mają zazwyczaj dwie spódnice, 2 pary spodni (w tym jeansy), ze 2-3 bluzki i masę dodatków. Raz do roku robią wymianę garderoby i dzięki właśnie dodatkom wyglądają tak oszałamiająco. Dzięki temu, że nie kupują masy rzeczy mają pieniądze na porządny, markowy "roczny zestaw".

Próbuję brać przykład (ale braknie mi tych francuskich genów)
Kawa 12:24, 13 maj 2016

Toszka napisał(a)
Francuzki mają zazwyczaj dwie spódnice, 2 pary spodni (w tym jeansy), ze 2-3 bluzki i masę dodatków. Raz do roku robią wymianę garderoby i dzięki właśnie dodatkom wyglądają tak oszałamiająco. Dzięki temu, że nie kupują masy rzeczy mają pieniądze na porządny, markowy "roczny zestaw".

Próbuję brać przykład (ale braknie mi tych francuskich genów)

hehhe no żeby wiedziała że tak jest
moja ciotka teraz była mieszka we francji zakupiła 1 spodnie i rozglądała się za żakiecikiem (notabene skórzanym ) ale nie znalazła

ma 80 lat i stwrdziła że spodnie jej wystraczą przewiążę chusteczkę coś tam coś tam i będzie zawsze coś innego
Toszka 12:28, 13 maj 2016

dokładnie tak robią. Tam nie ma wielkich szaf, dlatego mają miejsce na szezlongi i takie tam
anbu 12:31, 13 maj 2016

Uff jak dobrze, że nie jestem francuską babą
kasja83 14:16, 13 maj 2016

U mnie też brak francuskich genów-chociaż jak tak sobie pomyślę to chodzę w czterech bluzkach na okrągło, bo po prostu je lubię.Ale to czy coś lubię wychodzi po prostu w praniu i czasami okazuje się, że bluzka raz ubrana ląduje na dnie szafy. Dobrze, że w pracy nie mam dress-codu
Kawa 14:20, 13 maj 2016

anbu napisał(a)

heheh ja też nie chociaz mama mówi że ja to taki francuski piesek
ale tylko jeśli chodzi o jedzenie
Kawa 14:21, 13 maj 2016

kasja83 napisał(a)
Dobrze, że w pracy nie mam dress-codu

ja tez nie ale normanie chyba bym zwariowała jakbym musiała się służbowo ubuierqac jak na pracownicy ing
jolanka 15:24, 13 maj 2016

anbu napisał(a)

I tego się trzymajmy, co to za przyjemność pójść raz do roku po kiecki Ale ostatnio jak bym miała tego totolotka, to nie wiem, kiecka czy szkółka
elmagra 15:42, 13 maj 2016

Jak ja bym wygrała w totka parę stowek to na pewno by to poszło na ogród. To mój początek i mnie tak wciagnelo ze trudno przestać...