No nie ma sie co dziwić że nie ma konca...jak sie cały ryneczek bratków wykupiło....
Ślicznie wyglądają, szczególnie urzekły mnie te w połączeniu z szarymi donicami, choć i te różowe śliczne....
Witam wszystkich i z góry bardzo dziękuje za pomoc. Posadzony jesienią rozanecznik dostał brązowych liści, a od dołu zaczynaja podchodzić pleśnią- zdjęcia niżej. Po zimie sporo pleśni było na trawniku, czy mogła sie dostać stamtąd na różanecznika? Na razie uzupełniłam torf i zasiliłam nawozem dla kwasnolubnych. Co jeszcze mogę zrobić? Aha, rozanecznik posadzony na wystawie południowej
Ty to masz talent dziewczyno! Chciałabym choć w połowiet tak umieć zrobić.
Melduję, ze zdjęcia obejrzane, nad brzozami się pozachwycałam (oby Ci dobrze rosły), kulek obecnie kwadratowych nie żałowałam a rękodzieło jak zawsze masz piękne
Kasiu słonko to na pewno nie przypala przecież ona lubi słonko .Pociagnij za włoski i sprawdź czy można lekko wyciągnąć. Jak tak to kiepsko .Ale nie martw się ja mam w razie czego sporo sadzonek☺A i jeszcze jedno moja rosła w zeszłym roku na działce bez podlewania tyle co z nieba dostała a była taka fotkę usunę jam zobaczysz
Brzoskwinia na chwilę przed rozpoczęciem pokazu kwiatów
mały pomocnik mamusi
i kapustowisko gotowe:
a tak się u nas doprowadza ogród do porządku
Można siać i sadzić
Ostatnio nie miałam głowy do wysiewów, wyglądają strasznie...kraspedia totalnie padła, werbena sztuk 2, trytoma jedna, rośnie liatra i coś tam jeszcze....kłącza i cebulki wyglądają lepiej... jeżówki i bodziszek... jeżówki z kłączy liatra z cebulek