Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:29, 10 maj 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
piękny klimatyczny dojrzały ogród krajobrazowy -a jego uroda podkreślona teraz dodatkowo wiosennymi akcencikami,z przyjemnością tu powracam

Dzięki, krajobrazowy zobowiązuje, do sadzenia wybranych roślin, króre nie przesłonią widoku
Czosnki ozdobne już się otwierają
Agania 21:31, 10 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatka kupiłam wczoraj na targach nowe drzewa w tym klona drumondi, ale mam pytanie bo dwie gałązki ma całe zielone, wyciąć je czy zostawić?

Zdecydowanie musisz się ich pozbyć, a nie było drzewka bez zielonych liści?
Klon Drumondii
Gabriela 21:37, 10 maj 2016

Obejrzałam porcję majowych zdjęć z pięknymi roślinami. Jakoś w tym roku nie wychodzi mi robienie zdjęć.
Zazdroszczę klonu pensylwańskiego - ma już paski na korze? Dwa razy sadziłam i dwa razy zdychał, mimo że w dwóch różnych miejscach.
Agania 21:42, 10 maj 2016

Mixtoorka napisał(a)
Pięknie! Jakie to szczęście, że urocza górzysta okolica ma taki wyjątkowy ogród w sąsiedztwie! Pięknie się komponuje z Twoim otoczeniem. Klony - dech zapierają! Przepięknie!

Dzięki, ale oryginalnie pochwaliłaś ogród...szczęśliwa ta górzysta okolica

teraz królują lilaki..mam taką jedną Krasawicę, która tańczy z Drumondii

Gabriela 21:44, 10 maj 2016

Krasawicę Moskwy też miałam dwa razy i też zdechła, a inne bzy rosną, o co jej chodziło?
Agania 21:47, 10 maj 2016

Kasiek napisał(a)

Powinnam zacytowac wszystkie Twoje fotki i miejsca, rosliny, futrzaki nam pokazywane...Zabilabys mnie za to Ale dla takiego ogrodu warto padnac i powstac, raj masz ...

Kasiu jak ładnie napisałaś o moim ogrodzie, miło się czyta takie słowa...dziekuję i padam przed Tobą, bo aż mnię zatkało
Sebek 21:49, 10 maj 2016

Agania napisał(a)

Piesia lubi głaskanie, a która nie lubi, mam ich więcej, nie wyrabiam z myzianiem

W końcu posadziłam pelargonie, z petuniami

Zbliżenie poproszę

Ja od dwóch dni wożę w bagażniku białe pelargonie... Do piątku chyba mi padną, ale jak promocja była to jak nie wziąć?
Agania 21:50, 10 maj 2016

MUZA napisał(a)
Agatko piękne masz widoki na okolicę ale to co Ty stworzyłaś to prawdziwy raj na ziemi

Raj, to Wszystko tworzą drzewa, a teraz mnie ciągnie do kwiatów, bylin i siewek i tego mi trzeba, a z siewek mam mizeroty jakieś...nawet nie wiesz jak mi ich brakuje
Agania 21:53, 10 maj 2016

Kasya napisał(a)
Aganiu, podpowiedz proszę jak prowadzic Susan zeby nie była zbyt rozłożysta ?
chyba jednak troche ciąć trzeba ?

Kasiu zdążyłam Ci odpisać, ale bez zdjęcia ciężko podpowiedzieć i nie wiem do jakiego kształtu dążysz ja magnoliom daję swobode
Kasya 21:56, 10 maj 2016

Agania napisał(a)

Kasiu zdążyłam Ci odpisać, ale bez zdjęcia ciężko podpowiedzieć i nie wiem do jakiego kształtu dążysz ja magnoliom daję swobode

to postaram sie zrobic jutro, ale ona malutka jeszcze tylko byla cieta zeby sie rozkrzewila