z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany
Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię
i jak się tak napatrzę ... w lewo ... w prawo ... we wprost ... ... oj jak mi siem tam podoba ... wiem Madżenka, że to ciężka praca i konsekwencja ale powiem ... lepiej sobie tego wyśnić nie mogłaś ... i nie mam złudzeń, że za rok wyśnisz niespodzianki
M się nie dał namówić na wykopanie złotokapu Bo by była rewolucja przy tarasie kuchennym
Bo mam tam taki misz masz, ze mnie zęby bolą od patrzenia
i jak się tak napatrzę ... w lewo ... w prawo ... we wprost ... ... oj jak mi siem tam podoba ... wiem Madżenka, że to ciężka praca i konsekwencja ale powiem ... lepiej sobie tego wyśnić nie mogłaś ... i nie mam złudzeń, że za rok wyśnisz niespodzianki
Ten widok aktulanie baaardzo lubię. W oddali zawilce na tle cisa a z przodu żurawka, laurowiśnie i rodgresja.
Zawilec bliżej. Kolejene 9 kęp przymierza się do kwitnienia.
i jeszcze bliżej
Wspaniały pomysł, myślę że chętnych nie zabraknie. Na razie uczyłam się tylko florystyki Chciałabym też nauczyć się postarzać meble. Na razie nie mam wielkiego doświadczenia z drewnem. W tym roku odświeżyłam jedynie naszą altanę, wyszlifowałam ją całą, nałożyłam nowy kolor impregnatu i zrobiłam delikatne przetarcia na krawędziach. Może przy okazji pokażę w moim wątku
No to ja Wam mogę kawę podawać bo umiejętnośći dekoratorskich u mnie niet, ale popatrzeć lubię
A ja nie umiem podawac kawy, ani jej robić..... a zdolnosci dekoratorskich tez niet......... wiec my z Mażenka zajmiemy się zabawianiem towarzystwa
nigdy nie mów nigdy ... decoupage jest dla wszystkich ... Madżenka jeszcze możesz sama siebie zaskoczyć .. choć ktoś kawkę powinien robić jakby na to nie spojrzeć
... nie ... Ania wybacz ale faktycznie dla Ciebie nie ... nie usiedzisz ... poza tym zabawianie towarzystwa w Twoim wykonaniu to moja ulubiona rozrywka tak,że jestem za !!! ... choć decou może stracić wielki talent będę egoistką ...
a to wspomniane pudełeczko ... nie mogłam wcześniej pokazać bo a nuż Anula by zobaczyła a miało być niespodzianką ...
Marzenko jesteś niemożliwa, ale faktycznie cosik długo nasz Bociek fruwa po ciepłych niebach
Aniu przecież Bociek sama pisala, że jedzie tyłek wylegiwać nie może przecież caly czas na plecach leżeć A pewnie na dwa tygodnie poleciała
Mam nadzieję, źe w przeciwieństwie do innych bocianów do nas jesienią przyleci.....
Wspaniały pomysł, myślę że chętnych nie zabraknie. Na razie uczyłam się tylko florystyki Chciałabym też nauczyć się postarzać meble. Na razie nie mam wielkiego doświadczenia z drewnem. W tym roku odświeżyłam jedynie naszą altanę, wyszlifowałam ją całą, nałożyłam nowy kolor impregnatu i zrobiłam delikatne przetarcia na krawędziach. Może przy okazji pokażę w moim wątku
No to ja Wam mogę kawę podawać bo umiejętnośći dekoratorskich u mnie niet, ale popatrzeć lubię
Wow!
Pięknie (to już mnie w ogóle nie dziwi), sympatycznie (rownież nic nowego) ale dziki ogród Danusi to już odkrycie roku. I odkrycie to zdjęcia Weroniki
buziaki baaardzo miło się Was i Wasze ogrody oglądalo