z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany
z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany
i jak się tak napatrzę ... w lewo ... w prawo ... we wprost ... ... oj jak mi siem tam podoba ... wiem Madżenka, że to ciężka praca i konsekwencja ale powiem ... lepiej sobie tego wyśnić nie mogłaś ... i nie mam złudzeń, że za rok wyśnisz niespodzianki
M się nie dał namówić na wykopanie złotokapu Bo by była rewolucja przy tarasie kuchennym
Bo mam tam taki misz masz, ze mnie zęby bolą od patrzenia
Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię