Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 20:25, 02 wrz 2012

Joaska napisał(a)
Marzenka a jak tam bambusy?? sporo masz przy nich pracy (obrywanie liści itp.)?

Bambusy jako tako Nie zachwycją mnie Cały czas żałuję, że grabów nie wsadziłam ALe poczekam rok
Jutro je obfocę
Mala_Mi 20:25, 02 wrz 2012

Konstancja powiedziałą, a raczej napsiała wszystko to co mi się do ust cisnęło.... pozamiatane..... ach .. nie napisała, że o zachodzie słońca ogród wydaje się większy...
Madzenka 20:28, 02 wrz 2012

JulkAd napisał(a)

Dla zainteresowanych namiary na firmę produkującą stojaki na drewno
http://jhl.com.pl/pl/index.php?go=ofirmie

Dzięki Marzenko

Jest naprawdę pojemny. Ja zmówiłam największy prawie 2 x2 m Przynajmniej drewno mi się nie rozwala i suszy się pod wiatą

Mi potrzebny mniejszy, bo drewno się suszy w drewutni, ale pod ręką na tarasie muszę mieć stojak, taki na dwa trzy rozpalenia. Jeszcze raz dzięki

A to polecam ten co mam przy kominku Proszę
http://www.dobrepiece.pl/product.php?id_product=63

Ale JHL ma różne rozmiary stojaków.
noemi 20:29, 02 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany

Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię

No właśnie jeszcze nie widziałam ... na razie telefonicznie tylko z Panem rozmawiałam .... mus w tygodniu tam podjechać ....

Madzenka 20:30, 02 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
no proszę ... nie mówiłam ...

Iza obiecał że jutro wykopie
Musi bo od wtorku zaczynamy kłaść nawadnianie i nie chcę już potem kopać
JulkAd 20:30, 02 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ale JHL ma różne rozmiary stojaków.

Tak widziałam
Madzenka 20:33, 02 wrz 2012

asc napisał(a)
Konstancja powiedziałą, a raczej napsiała wszystko to co mi się do ust cisnęło.... pozamiatane..... ach .. nie napisała, że o zachodzie słońca ogród wydaje się większy...

Aniu o lekkim zmierzchu najbardziej mój ogród lubię Bo taki soczyście zielony jest Może jak założę nawadnianie przez cały dzień taki soczysty będzie.....???
A maciupeńki jest i wcale mnie to nie martwi.... Bo dzisiaj to chyba trzy wiaderka chwaściorów wyrwałam
Mama mnie przez telefon opiórkała, ze niedziela i nie wolno pracować A ja przkekonywałam mamę, ze praca to grzech a hobby to czysta przyjemność i nie praca
Madzenka 20:34, 02 wrz 2012

noemi napisał(a)

z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany

Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię

No właśnie jeszcze nie widziałam ... na razie telefonicznie tylko z Panem rozmawiałam .... mus w tygodniu tam podjechać ....

Powiedz co szukasz, bo ja jutro tam będę to się dokładnie rozejrzę. Carexy musowo kupić, bo po minimum 7 zł widziałam, w promocji u Surownińskiego wiosną marne po 5 zł kupiłam, a tu całkiem ładne po 3-5 zł
Sebek 20:39, 02 wrz 2012

Carexy po 3 złote - jakby jeszcze duże morrovi variegaty były to padnę na kolana i będę prosić o kupienie mi na sobotę!
noemi 20:40, 02 wrz 2012

... sama nie wiem .... carexy do kompozycji donicowych , takie co kupiła Wieloszka ...i tak się chce porozglądać ... oczy nacieszyć