Konstancja powiedziałą, a raczej napsiała wszystko to co mi się do ust cisnęło.... pozamiatane..... ach .. nie napisała, że o zachodzie słońca ogród wydaje się większy...
z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany
Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię
No właśnie jeszcze nie widziałam ... na razie telefonicznie tylko z Panem rozmawiałam .... mus w tygodniu tam podjechać ....
Konstancja powiedziałą, a raczej napsiała wszystko to co mi się do ust cisnęło.... pozamiatane..... ach .. nie napisała, że o zachodzie słońca ogród wydaje się większy...
Aniu o lekkim zmierzchu najbardziej mój ogród lubię Bo taki soczyście zielony jest Może jak założę nawadnianie przez cały dzień taki soczysty będzie.....???
A maciupeńki jest i wcale mnie to nie martwi.... Bo dzisiaj to chyba trzy wiaderka chwaściorów wyrwałam
Mama mnie przez telefon opiórkała, ze niedziela i nie wolno pracować A ja przkekonywałam mamę, ze praca to grzech a hobby to czysta przyjemność i nie praca
z trzmielinami to strzał w dziesiątkę ... trzy słoneczka , ładnie je nazwałaś .... dekoracja przed wejściem też super .... coś czuję , że Botanik to nowe odkrycie .... rajskie jabłonie 200cm po 60 zł i są wszystkie odmiany
Madzia a cerxy po 3 zeta widziałaś Moje kule bukszpanowe nowe spódniczki dostaną Ceny ma baaardzo dobre.
A widziałaś horti grandiflory??? Za włosy musiałam się wyciągać, bo nie mam gdzie posadzić
Ale rewolucję u teściowej pod koniec wrzesnia planuję to może ze dwie kupię
No właśnie jeszcze nie widziałam ... na razie telefonicznie tylko z Panem rozmawiałam .... mus w tygodniu tam podjechać ....
Powiedz co szukasz, bo ja jutro tam będę to się dokładnie rozejrzę. Carexy musowo kupić, bo po minimum 7 zł widziałam, w promocji u Surownińskiego wiosną marne po 5 zł kupiłam, a tu całkiem ładne po 3-5 zł