Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

stychaz 10:18, 02 wrz 2012

A mi te szare

Odnośnie białych kuchni, to ostatnio w jednej wnętrzarskiej gazecie znalazłam śliczne zdjęcie kuchni, do której się aż uśmiechnęłam. Cała była biała i miała kolorowe dodatki w postaci żółtego durszlaka, zielonej wagi, itp. Wyglądało super
Madzenka 11:03, 02 wrz 2012

stychaz napisał(a)
A mi te szare

Odnośnie białych kuchni, to ostatnio w jednej wnętrzarskiej gazecie znalazłam śliczne zdjęcie kuchni, do której się aż uśmiechnęłam. Cała była biała i miała kolorowe dodatki w postaci żółtego durszlaka, zielonej wagi, itp. Wyglądało super

A ja się nie mogłam zdecydować w calości na biel dlatego lodówka, blat i podłoga są czarne + kolorowe hockery
Madzenka 11:05, 02 wrz 2012

malkul napisał(a)
Szukam sporych (najlepiej ok 2 metry) drzew do zakupu ale za rozsądna cenę. Ktos doradzi gdzie mam zajrzeć na www i żeby była sprzdaż wysyłkowa. Gdzie sie zaopatrujecie w większe drzewa?

Jakie drzewka szukasz? Poszukaj szkólki na uboczu, nie najbardziej renomowanej, w ktorej ceny mogą być niższe.
Spore okazy wyłącznie w realu kupuję
malkul 11:22, 02 wrz 2012

szukam klona ginnala i buka Zlatia po 3 sztuki z obu gaunków
malkul 11:24, 02 wrz 2012

Enya73 bardzo Ci dzieukję za namiary na szkółki. te moje okazy chyba ciężko będzi coś namierzyc a nie chcę małych bo moja tęsknota za ogrodem jest na to zbyt WIELKA. a jak oglądam Wasze ogrody zadbane i bujne , z feria barw i odcieni zieleni to już mi się odechciewa marzyć
malkul 11:26, 02 wrz 2012

Wielkoszko, znam jedna babkę która w całym ogrodzie sadziła gigantyczne drzewa z www.dużedrzewa.pl i tam daja gwarancje ponoc i to było juz dwa tala temu i wszytsko się jej pieknie przyjeło. Ja sie jakos nie mam leku bo to nie będę okazy 5-metrowe.
malkul 11:29, 02 wrz 2012

Marzenko, właśnei niedaleko Kapiasów jest taka szkółka (chyba Pan Paszek) i on ma rewelacyjne ceny ale niestety jest juz b.stary i ma same standardy i na dodatek nie za bardzo zna sie na odmianach. Ale takie niewyszukane to faktyczniue sie u niego opłaca, ja tam kupowałam krzewy i drzewka owocowe zeszłej niedzieli. Dawno tam nie byłąm , musze koniecznie podjechać. Zreszta będzie okazja bo musze kupic borówkę amerykańską a on własnie ma w dobrych cenach
malkul 11:29, 02 wrz 2012

I musze juz sie rozglądac za cebulami czosnków.
malkul 11:32, 02 wrz 2012

Odnosnie wnętrza to u mnie jest obecnie sporo bieli ale bedę dodawac kolory tyle że powoli bo nie chcę nic popsuć. Narazie planuję zacząć od dwóch obrazów mulitikolorowych ale cięgle się waham pomiędzy nowoczesna obstrakcja a moim ukochanym okresem kubizmu.
Madzenka 12:26, 02 wrz 2012

malkul napisał(a)
szukam klona ginnala i buka Zlatia po 3 sztuki z obu gaunków

Muszę sobie wygooglać bo nie znam

Klon rewelacja!! i taki czerwony jesienią będzie???

Buk też piękny...
A masz tyle miejsca w ogrodzie na takie piękne wielkie drzewa???