Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Gożdzikowa - wiejski ogród 14:12, 31 mar 2016

Do góry
I stówkę się załapałam

Ogród na piasku i z wielkim murem 14:11, 31 mar 2016

Do góry
Alicja169 napisał(a)
Jałowiec pomniejszony, już nie zajmuje tyle miejsca na różance

Jest tak :

było tak :

Jeszcze można go skrócić, dobra okazja teraz, bo jak porosną wielkie jak moje, coraz trudniej; szkoda że na początku ogrodniczkowania nie było forum, od razu bym formowanie robiła
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 14:07, 31 mar 2016

Do góry
[quote

Na koniec jedno z moich ulubionych zdjęć poprzedniego roku

Luki przeglądałam Twój wątek (baardzo lubię) to jest dla mnie mistrzostwo świata moje róże też miały stipę w nogach ale u Ciebie rabata trzykrotnie szersza i efekt powala.
cudownie
pozdrawiam serdecznie
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 14:01, 31 mar 2016

Do góry
07_Rene napisał(a)

Pracowałam.... znowu mam wszystkie paznokcie połamane, a całą zimę zabiegałam, żeby odrosły. Sporo zrobiłam, ale końca wiosennych prac jeszcze nie widać.

Odkopałam koszyczki z krzysztofami i coś tam wschodzi przy cebulce, więc może się jeszcze pojawią.

Też mam ochotę na zakupy. Może się do szkółki nawet przejadę, ale co kupić? Magnolię? Miłorzęba pendulę? Klona strzępiastokorego albo pensylwańskiego? Oczara jakiegoś? Kalinę??? Lista chciejstw zdecydowanie za długa

Kwitnie gęsiówka

Na pierwszym planie turzyca frosted curls - nie mogę na nią patrzeć. Nie wiem, czy jeszcze coś z niej będzie...

"kolorowa" gęsiówka zdecydowanie wolniej się rozrasta

Renatko, trawa pewnie odbije, trzeba czekać, przytnij ją mocniej, tak na 10 cm, co do rodków, daj nawóz w nogi, a liście opryskaj nawozem do iglaków, wtedy liście się poprawią, po tygodniu powtórz oprysk, bo widzę że pąków im nie brak.
Ogród z widokiem na jezioro 13:58, 31 mar 2016

Do góry
yolka napisał(a)
M pracuje, a ja świętuję (jutro odwrotnie), zamiast na spacer podziwiam widoki z okna. Pomimo słońca wiatr wieje dość silny i wcale ciepło nie jest, nie chcę się znowu przeziębić...

Wspaniałe widoki!
Dziewczyny chyba się skuszą, takie zaproszenie, na dodatek dość blisko mają. Jak wiatr, to pewnie zimno, trzeba się cieplej ubierać.
Ogród przy lesie początek 2012/2013 13:52, 31 mar 2016

Do góry

Ogród przy lesie początek 2012/2013 13:51, 31 mar 2016

Do góry
Dzisiaj ,wysypałam nawóz na trawnik ,trochę mi brakło ,trzeba dokupić ,ciachnęłam lawendę .Wszystko się zaczyna zielenić ,hura.

Gożdzikowa - wiejski ogród 13:46, 31 mar 2016

Do góry
gobasia napisał(a)
no i mam pierwszą wiosenną burzę

Urodziwa burza, u mnie grad walił z godzinę, ale nie grzmiało
Ogród Małej Mi - sezon 2016 13:43, 31 mar 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Nie było nic ciekawego.. możesz sobie darować.. Muminek jako model był ciekawy..ale to było też na FB

Zrobiłam foto pustynników.. kiedyś były dyskusje na jego temat, żyją, jednego nawet udało mi się zdeptać..

Wielkie!
Te moje nowe chyba wykopię, bo nic nie wyłazi.
Gożdzikowa - wiejski ogród 13:43, 31 mar 2016

Do góry
Haniu ,cicho u mnie bo zajmuję się wnuczką ,bo młodzi się urządzają i przenoszą na piętro...
ale wiosna już dosyć głośna,słychać ptactwo .zazieleniła się trawa ,rośliny rosną .Lilie to chyba w tym roku oszalały,tak wschodzą całymi kępami,aż się ziemia podnosi
Synowa znowu przywiozła nowe zakupy...

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 13:41, 31 mar 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Jeszcze mam gdzie sadzić, to sobie wysiewam. Gorzej będzie, jak się miejsce na rabatach skończy

Szałwia muszkatałowa ma się dobrze, te odmianowe są słabsze, ale rosną. Bronię je przed mszycą, bo zaczyna sobie schadzki urządzać na moich rosadach.
Goździk brodaty, rutewka orlikolistna i trawa miłka.

I jest Miłka trawa ale pikowania masz od groma! Za to lato będzie kolorowe
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:28, 31 mar 2016

Do góry
SYLWIA
powiem ci, że wolę rottki, niż mieszańce, wiem czego się spodziewać, a tu mix ras i...
ale ona w nocy tak rządzi, ja śpię wtedy jednak wie, ze źle robi, czekam..może kiedyś jej minie, ale z legowiskami koniec, do lata idzie
dzięki za pochwałę okien, a szafirki fajne, jak kwitną, wiedz sadź, kiedy czasu ci starczy.

LUTECZKA
to fajnie, że nam to przypomniałaś i polecasz to miejsce, jak się trafi okazja, warto tam zawitać
zgapiaj do woli, dzięki

DOMINIKO
u ciebie też, boś w pobliżu
Co z tym ogródeczkiem począć 13:22, 31 mar 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
No i zaczęła się demolka
Wysadzilam rozchodniki i rozplenice które poszły na psiową
A tu ma być rabata bezobslugowa, The fairy.
Tylko jak zaczęłam wywalac to wyleciało wszystko, teraz mam więcej miejsca.
Więc teraz dumam ci do róż dołożyć
Jest

ale Ty masz piękną ziemię!
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:18, 31 mar 2016

Do góry
barwinek i brunera

tu hiacynty i szafirki mają trudniej, przebić się przez bluszcz

fiołki też już rosną, gdzie chcą
To tu... 13:16, 31 mar 2016

Do góry
tusiawka napisał(a)

Jak masz jej zdjęcie, to wklej, bo trudno uwierzyć, że to ogrodowa.

Grzebałam po swoim wątku i dokopałam się do zeszłorocznej hortki wyciętej do ziemi. Kwiaty były, a i owszem.
Ja i mój ogródek, a może ogród 13:14, 31 mar 2016

Do góry
I u ciebie wiosna, fajnie żonkile w kamykach wyglądają
czytam, że roczek ci kolejny minął, wszystkiego najlepszego, oby co wymarzysz, spełniło się spóźnione, ale są
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:09, 31 mar 2016

Do góry
KUBA
Ewa, wiosną kolor cieszy, potem w sezonie mam też bardziej kolorami zgrane, choć i tak stale z kursu zbaczam

GARDENARIUM
Danusiu, chyba inne prognozy oglądamy, wczoraj patrzyłam na wasze i fajnie się zapowiada, też ciepło; co dzień coraz lepiej; chyba się do rosołu rozebrałaś, jak cię przewiało, trzeba uważać.
W karty wszyscy gramy i maluchy i dorośli, oprócz zięcia, wyłamuje się nam.
Ciekawa byłam Twojej opinii, co do okien, cieszę się, że się podoba

BASILIKUM
O, wróciłaś, na pewno miałaś super, choć i ja nie narzekam, to były wspaniałe święta. Oblecę u siebie i zaraz do was na kominki

cis koło mojej mamy, znam go od urodzenia, łamany, niszczony, pień pusty, a mimo to nadal jest zielone, szkoda że tak wszyscy tam go niszczą, zwłaszcza dzieciaki okoliczne.

Jodła koreańska - Abies koreana 13:09, 31 mar 2016

Do góry
Drodzy specjalisci! Ogromna prosba o rade co robic. Moja silberlocke ladnie zawiazywala przyrosty natomiast dzisiaj rano zauwazylam ze usechl jej sam czubek. To jedyne drzewko na froncie domu soliter i bardzo potrzebuje porady - ciac czubek tam gdzie suchy czy zostawic? Bardzo prosze o pomoc i porade dziekuje Wam z gory
?
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 13:08, 31 mar 2016

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies