noemi - no właśnie to TEN Gap Piękne te zimowe dekoracje, cooooo?????
Madżenka - ja jestem ewenementem chyba w tych czasach bo nigdy z nauką angielskiego nie miałam nic wspólnego (w szkołach niemiecki i rosyjski) - ale słownik Getionary u mnie w ulubionych Więc dokładnie wreath dziś od rana na tapecie
irenko miła - dziękuję i buziak!
siaaska - hortensje juz poszły do dekoracji tarasu - więcej chyba nie poświęcę Z nimi we wianku niestety różnie bywa bo przerabiałam już - często niezbyt atrakcyjnie zasychają...ale pomodzę cos dzisiaj bo mnie nosi - jak coś wyjdzie to obfocę i Wam pokażę
Szykuję się do zmiany nazwy wątku na ogrodowisku a także nazwy bloga - bo te to takie jakieś robocze - Ana mnie zainspirowała a dokładnie jej blog - ma związek z moim nickiem, który jest ze mną od zawsze w internetowej bytności - kto zgadnie?
Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj
Ha, ha, ha,
Podpisuję się pod tym Madżenka obiema rencami
Izuś w prezencie przesyłam Ci linka do "wreath" ..... zaczęło się od Arcobaleno ( Marty) później Madżenka pomogła ..... a teraz ja przepadłam ..... trochę inspiracji ........ proszę
i w ten sposób ... ... cały misterny plan ... wciągnęło mnie już jak zobaczyłam relację z ogrodu Danusi ... a w niej Kasię z wiankami ... w ostatnim numerze "Mojego mieszkania" jest reportaż "Uprawiam wiankoterapię" ... Kasia ... wianki i jej piękne wnętrza ... zakupiłam już pistolet na klej zbiorę resztę i po decoupage szykuje się kolejny fioł ... Magduś inspiracje niesamowite ... bardzo dziękuję
Izuś w prezencie przesyłam Ci linka do "wreath" ..... zaczęło się od Arcobaleno ( Marty) później Madżenka pomogła ..... a teraz ja przepadłam ..... trochę inspiracji ........ proszę
przyszłam za Greglis ... na muratorze sledziłam jak wykańczała wnętrza domu ... potem jak krok po kroku tworzyła ogród ... w końcu na jej zdjęciach w rogu zauważyłam ogrodowisko ... poszłam tym tropem ... po raz pierwszy rok temu ale weszłam i wyszłam ... zapomniałam ... w tym roku weszłam efektywniej ... zobaczyłam ... pokochałam zieleń ... Was ... to nie jest tylko forum ... ale nie mogłoby być zwykłym forum wśród ludzi wrażliwych na zielone życie ... teraz kawą i ogrodowiskiem zaczynam i kończę dzień ... )) ... a Nieletnia gdy wchodzi do domu pyta "co tam u Madżenki ... lub Irenki ... czy Ani " ...
właśnie Iza ja też zaczynam dzień od sprawdzenia co słychać u Izy, Irenki, wieloszki, Ani ... Itd aż nieraz się do pracy spóżniam. Dawniej przychodziłam do pracy na 7:30 teraz ledwo na 8:00 zdążam
Ja trafiłam na ogrodowisko przez bukszpany
Nio miodzio będzie Będę oglądala zachody słońca zamiast biegać ze szlaufem
A dodatkowo mam człowieka, który wykonuje calość za 50% ceny innych firm. A sprzęt kupowaliśmy w hurtowni z nim, więc wiem, że nic innego mi nie zamontuje
Od rana akcja nawadnianie. Zakupy dzisiaj zostały poczynanie, startujemy z zakładaniem ok 3 września
Wcześniej mialam robić ale stwierdziłam, że demolka ogrodu w środku sezonu chyba mi nie jest potrzebna
hunter i rain bird zakupiony reszta sprzętu w przyszlym tygodniu
Ale się cieszę !!! Skończy się wreszcie akcja szlauf!!!! nie nawidzę tego!!!!!!!
no proszę ... zyskujesz przynajmniej 2 godziny na leniwe delektowanie się tym arcy doskonałym zielonym rajem ... ... super ... Madżenko sam wybór daty nomen omen 3 września to imieniny Izabeli ... w każdym razie sam wybór daty rokuje bardzo dobrze ...
Izabello zatem będę świętować Twój dzien przeoraniem ogrodu
To naprawdę niecodzienne zjawisko.
Tyle osób zaraziła Pani miłością do roślin i ogrodnictwa!
Nawet mnie, totalną przyrodniczą analfabetkę.
Po prostu chcę należeć do Waszej "rodziny" - przygarnijcie mnie!
G.
Gabi święte słowa
Witamy kolejną Zdolnoślązaczkę jest nas coraz więcej Dolny Śląsk Cię przygarnia już zapraszam do założenia wątku i zaglądaj do Irenki Miłek, Wieloszki, Noemi, Justychaz, Finka, Grupa Trzymająca Grabie, Agniecha973, Pszczółka , Reni, JulakAD, Dziewczyny czy kogoś zapomniałam???
zagladaj do nas i może się na spotkanie do Kapisaów 8.09 wybierzesz?
Od rana akcja nawadnianie. Zakupy dzisiaj zostały poczynanie, startujemy z zakładaniem ok 3 września
Wcześniej mialam robić ale stwierdziłam, że demolka ogrodu w środku sezonu chyba mi nie jest potrzebna
hunter i rain bird zakupiony reszta sprzętu w przyszlym tygodniu
Ale się cieszę !!! Skończy się wreszcie akcja szlauf!!!! nie nawidzę tego!!!!!!!
Skoro Zdzisław zajęty machaniem do Kasiog to może młodzież będzie machać do innych dziewczyn
I czapeczek nie musisz im Danusiu w Anglii kupować Koszulek też nie muszą nosić, przecież w upał gorąco!!!!
Sebek nie czytaj
A to grosse szade z obu stron Twojej i mojej
gdybyś gdzieś widziała piękne, idealne kule bukszpanowe to pamiętaj o mnie, daj szybciutko cynk. Potrzebuję 2 szt
U mnie w ogrodnictwie są ok 70 cm za 250 zł!!! a ja potrzebuję takie ok 40 cm