Dzięki Marzenko ..... wreath ...... nowe słowo( mus zapamiętać ) .... wpisałam .......i padłam z zachwytu ...ile inspiracji .... .....już wiem jak zimą udekorować wejście do domu ..... ale wróć ....... nie myślimy jeszcze o tym.........mamy czas .......
Marcia ale miałyście superowe spotkanko Dzieciaki poszalały a Wy miałyście okazję porozmawiać na żywo
Czytałam że planujesz zrobić wianek... Masz tyle pięknych kwiatów w ogrodzie wykorzystaj je Piękny jest wianek z hortensji ale chyba byłoby mi szkoda... Ja wykorzystałam z ogrodu rdest... Taki typowo jesienny po zasuszeniu a fajnie wygląda w wianku
noemi - no właśnie to TEN Gap Piękne te zimowe dekoracje, cooooo?????
Madżenka - ja jestem ewenementem chyba w tych czasach bo nigdy z nauką angielskiego nie miałam nic wspólnego (w szkołach niemiecki i rosyjski) - ale słownik Getionary u mnie w ulubionych Więc dokładnie wreath dziś od rana na tapecie
irenko miła - dziękuję i buziak!
siaaska - hortensje juz poszły do dekoracji tarasu - więcej chyba nie poświęcę Z nimi we wianku niestety różnie bywa bo przerabiałam już - często niezbyt atrakcyjnie zasychają...ale pomodzę cos dzisiaj bo mnie nosi - jak coś wyjdzie to obfocę i Wam pokażę
Szykuję się do zmiany nazwy wątku na ogrodowisku a także nazwy bloga - bo te to takie jakieś robocze - Ana mnie zainspirowała a dokładnie jej blog - ma związek z moim nickiem, który jest ze mną od zawsze w internetowej bytności - kto zgadnie?
Szykuję się do zmiany nazwy wątku na ogrodowisku a także nazwy bloga - bo te to takie jakieś robocze - Ana mnie zainspirowała a dokładnie jej blog - ma związek z moim nickiem, który jest ze mną od zawsze w internetowej bytności - kto zgadnie?