Dlatego nie lubię zimozielonych w donicach, przychodzi taki moment że je szlag trafia i koniec .Dla mnie donice tylko dla kwiatów jednorocznych sie sprawdzają.Cudnie wszystko przystrzyżone.
a jak się przypatrzysz to zobaczysz w kącie te pojedyńcze lilaki, cały narożnik ich jest, jest jeszcze kilka podwójnych ale nie wiem czy przetrwały do tej pory. Tej wiosny się okaże
Gosia zdrówka życzę a Twoje tulipany i ich zestawienie bajeczne!!! i już któryś raz oglądam te Twoje fale przy rabatkach i placyk pod basen i się nimi zachwycam...ja miałam mega problem żeby fale wkomponować w ogródek a u Ciebie taka lekkość!!!!!!!!!! macham cieplutko
Przyszłam z rewizytą i od razu pytam - mogę instruktażowy wrzucić sobie do wątku? Pomysł rewelacyjny i może kiedyś gdzieś użyje
Jak Ci się kosi obok takiej listwy? I może to będzie głupie pytanie - ona nie rdzewieje?
A ogród zapowiada się bardzo ładnie. Zazdroszczę terenu i możliwości! I będę z śledzić postępy (btw. nie wiem czy temat dalej aktualny, ale ja bym trawek nie przesadzała )