kochani dostałam dziś oczar szczepiony na pniu Diana. Niestety jedna gałązka była złamana. Ma on szansę się pozbierać? Bo jak tak to nie chce mi się cyrtolić z reklamacją.
tak by wyglądał z tą gałązką.
Odpowiedz jest najprostrza z mozliwych-zbieram.te na duzy wianek to takie lezace na ziemi w zagajniku brzozowym.polamane.
Ale do plecionych mniejszych wianki używam tych najdrobniejszych brzozowych np w takim wianku.to bardzo wdzieczny material.
O twój wawrzynek juz kwitnie...a mój dopiero w pąkach.
Podziwiam twoja wiosne Agato, czekam z niecierpliwościa na magnolie i u ciebie i u siebie, może nasze Genie w tym roku nam pieknie zakwitna....
Na drugie imię masz Duracell? trudno nadążyć czytać, a co dopiero dorównać w pracy.
Skąd brać takie turbodoładowanie? a może to red bull dodaje Ci skrzydeł?
pozdrówka
Moje nasionka dotarły
Tylko mam dylemat odnośnie ogórków bo mam 4 gatunki i nie wiem jak je przedzielić w warzywniku co bym wiedziała jaki gatunek gdzie rosnie hm...
macie sprawdzone pomysły ?
Piękne te białe krokusy.Rosną i w korze i w kamieniach . Ja sie boję podsypac korą,bo wydaje mi się ,że takie małe rośliny nie dadzą rady spod niej się wydostać
Bardzo dziękuję. Spróbuję napewno, bo z wody doczekałam się tylko jednej sadzonki.
Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że masz złote rączki Irenko. Jesteś jedną z tych osób co- jak to mówią- "wsadzi kij od szczotki w ziemię i mu zakwitnie".
ladnie wyglada ten zywoplocik cisowy, tylko czy to nie jest za rzadko ???? Wlasnie jestem po lekturze watku cisowego i wyglada na to, ze im gesciej tym szybciej zrobi sie ladny ekran. Wiem, ze zakup cisow to spory wydatek ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej zainwestowac wiecej, a szybciej (tj za 5 lat) miec juz widoczny efekt ???
Z tymi opuchlakami to producenci sobie jakies zarty robia placisz kupe kasy za sadzonki, ktore po 2 latach wyciagniesz jak patyczki z ziemi