Kasik no u mnie w okolicy nie widzialam nigdy bocianow, te sa jakies 120 km km od nas. No ale mam inne ptactwo.
Cegle juz nawet mamy na przyczepie i cos z niej bedzie ale kiedy...
Violka aparat wezme
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
o ja to naprawdę sporo pracy przed Toba,dobrze ze dojazd jest bo łopatą to by się człowiek zakopał w tym wszystkim
za to Izuniu jakie efekty bedą dla oczu ho ho
Ostro działasz! Pewnie, takie hałdy, Bóg wie czego to dla oka nie miłe, a dla ludzi na śmiech! Ale działacie od podstaw, to musi być co raz ładniej.
Po usunięciu bałaganu, zrobi się piękny widok na przestrzeń!
Uwielbiam las!
ja mam las na wyciagniecie reka ale jakos nie czesto tam spaceruje, najwyzej biegiem
Labedzie nie Maja malych, ba nawet jaj nie ma jeszcze, myslalam, ostatnio, ze jeden na jajach siedzie ale dzis oba plywaly p stawie. Wiec na potomstwo trzeba poczekac jeszcze
za to sa juz male kaczszki Cale 4 sztuki. Narazie plywaly chaotycznie to tu, to tam a Mama sama nie wiedziala w ktora strone za nimi plynac
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Ale śliczne zdjęcia ptaszków! Kaczuszka z rozstawą skrzydeł - śliczna, o łabędziach nie mówię - rarytaśne!
oj tak i smaczne sa bardzo i cale lato poprostu skubie z krzaczka i wcinam
Haniu fajnie mi sie udalo te skrzydelka uchwycic i to calkiem przypadkiem. Troche ruchliwe te kaczki byly wiec zdjecia malo ostre. Sliczne takie malenstwa
Dzis pada caly dzien wiec ogrodowo nic sie nie dzieje, za to sobie posiedzimy na kanapie, tak malo mamy na to czasu.
Milej niedzieli
U mnie już się przejaśniło, idę na spacer z ogoniastym, bo rano przez opady krótko biegał. Miłego kanapowania!