Sebek jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności a przede wszytkim chęci. Wianek piękny. Jakby mi mąż taki zrobił to chyba bym z krzesła z wrażenia spadła
Sebek, spokojnie u mnie szkółki jeszcze pozamykane... ja się łatwo nie poddaje... a te z ikea to wytdają mi się za małe niestety zreszto w Wawie nie ma... ale to nic kto szuka ten znajdzie
Niemniej jednak en duży cis stożek straaasznie mnie kusi... tylko że nie mam gdzie go 'upchnąć'
ale czy takie kompozycje jeszcze można stworzyć w tym roku czy to jest koncepcja z jesieni - bo widzę w niektórych cebulki , które chyba wsadza się jesienią - to znaczy że wiosną już nie można skomponować . Proszę opisujcie co macie w doniczkach - bo nie wszystkie rośliny znam z widzenia
Kupuje się już po prostu w doniczkach gotowe - teraz w marketach pełno pędzonych Najlepiej byłoby jechać na giełdę kwiatową, ale u mnie najbliższa w Krakowie lub Tychach...
Aniu - trzy stożki byłyby najlepsze, ale skoro nie ma to trudno - tamten wg mnie jest za duży. Chyba, żebyś kupiła te w Obi lub Ikei - bo na pewno wszystkie idento nie są... Chyba, że jakoś stożki z cisa dasz same - i będziesz ciąć...
jeszcze raz huuuuuura!
Musimy coś odtrąbić na weekend? Może nawożenie??? Bo ja już wszystko przycięłam. Zostały mi tylko bukszpany ale jeszcze na nie za wczesnie.
Można już rograbiać kopczyki?
Ja też się zastanawiam....
Piszą, że usuwa się je w kwietniu - może jeszcze troszkę poczekaj