Podobno teraz powinno się popryskać wszystko właśnie promanalem albo catane. Tylko zastanaiwam się, co z drzewami liściastymi, które teraz przecież nie mają liści - pryskać na gałęzie???
A teraz pod rozwagę. Czy mam zamieniać kosodrzewiny z projektu na tej rabacie na bukszpany?
Kółeczka na planie to już wczesniej planowane kule bukszpanowe. A większe kółka strzępiaste to kosodrzewiny
Nie wiem czy są czytelne?
jeszcze raz huuuuuura!
Musimy coś odtrąbić na weekend? Może nawożenie??? Bo ja już wszystko przycięłam. Zostały mi tylko bukszpany ale jeszcze na nie za wczesnie.
Można już rograbiać kopczyki?
Ooooooo matko, to przyjedź do mnie jak Ci zabraknie pracy.... Ja mam jeszcze samego przycinania na kilka dni... O przesadzaniu i wyznaczaniu nowych rabat nie wspomnę... A gdzie jeszcze sadzenie tych nowych bukszpanów... ? Na nawożenie za wcześnie. Marzenko, a opryskałaś wszystko czymś na przędziorki, mszyce itp. robactwo (promanalem, catane albo czymś takim) ? Ja jeszcze nie, a to już pora
Agnieszka a co będziesz pryskać bo ja myślałam że tylko cisy teraz?
...eee doczytałam, czyli co pryskacie wszystko jak leci, swierki, thuje itd... kupilam promanal ale widzę że mus jeszcze dokupić w takim razie...
Z teg oc oczytałam to promanal jest na bazie parafiny i zabija larwy zimujace..... a talstar zabija żyjące i chyba musi być do niego wyższa temperatura. Promanalem pryska sie teraz .... By zabić robale póki nie odżyly na wiosnę