Irenka Hania piękny dzień dziś robiłam wianek mamusia moja zaczęła a ja dokończyłam taki efekt wyszedł dziś sypiemy kwiatki nazbierałyśmy z Lenką co się dało taka dla niej była dawniej uciecha że znów się zebrałyśmy zaraz będziemy się stroić fotek nie będę robić ale jak się ustroi malucha może się uda Buziaki
Ja jestem na półmetku sesji i nie narzekam tylko po prostu ryję. I choć w niektórych przypadkach wiem, że wkuwanie i tak nie pomoże to mam taką złudną nadzieję, że jednak
Sebek trzymaj się znam ten ból, sesja potrafi wycisnąć wszystkie soki. Po ostatniej sesji zimowej dochodziłem do siebie przez połowę semestru, ale chyba nadal nie jestem sobą, a tutaj zbliża się kolejna sesja
Ja się pytam kto wymyślił te egzaminy?
A wracając do twojego ogrodu, no to stara śpiewka, bo znowu wszystko bardzo ładnie
wianek i nasadzenia w doniczkach fajnie sie prezentuja no i truskaweczki niedługo będą. Ja ze swoich już miałem placek nawet
domeczek ekstra...a ten niebieski to dobry kolor dla owadów?...pytam...nie wiem...słyszałam tylko o czerwonym...ja mam domek bez koloru...nic w nim nie mieszka...może też dodam niebieskości?
Wszystko piękne u Ciebie Danuś I jak tu nie sadzić róż, patrząc na Twoje okazy?! Wianki bardzo mnie się podobają Nabrałam chęci na taki letni wianek na drzwi
Bardzo energetyczne zdjęcia pelerynkowo-wiankowe
Zmobilizowałaś mnie, poczynię dzisiaj wianek letni, bo wstyd sie na Ogrodowisku przyznać, że po wielkanocnym nic aktualnie na drzwiach nie wisi...
Ps. Chciałam Ci podziekować za Munstead Wood- piekneiejszej rozy nie znam. Zdjecia nie oddają jej aksamitu ani rzeczywistego koloru
A propos dzieł sztuki to teraz w Werandzie będzie Klimt i jego słoneczniki. Problem w tym, że ja nie przepadam za słonecznikami Mam problem z napisaniem tekstu, jeszcze nie zaczęłam A powinien być na jutro.
Teraz już wiem, ze pora upleść letni wianek, ubrać się w modną pelerynę i latać radośnie po ogrodzie,
Zainspirować się nowymi trendami a w wolnym czasie podziwiać dzieła sztuki…
Danusiu, motywujesz, zachwycasz!
Kasiu, hihi, ale mnie rozśmieszyłaś z tą ambicją Niech jakoś wytrzyma
Wianek zamów sobie u Kwiatka Holandii, na ławkę zbieraj (ja co uzbieram, to wydam….), a z drzwiami trochę trudniej będzie…