Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ewik 16:30, 05 cze 2015

Cudnie jak zawsze u Ciebie
Borbetka 23:03, 05 cze 2015

Mam wrażenie, że wszystko co dawne, lepsze jest. Kiedyś się telewizor naprawiało i grał wiele lat. Teraz gwarancja 2 lata, i zaraz po gwarancji, na śmietnik. Ile te śmietniska jeszcze wytrzymają? Ta chińszczyzna mnie przeraża.
Iwk4 23:24, 05 cze 2015

Danusiu, ja też się nabrałam na kwiaty we wiankach. Myślałam, ze prawdziwe. Cieszę się, ze już wróciłaś. Smutno tak było bez Ciebie.
Rench 23:26, 05 cze 2015

Gardenarium napisał(a)

Ale jaką odmianę czy gatunek bodziszka? Sam bodziszek niekoniecznie dodaj trawek do niego

Tylko się nie chichraj,bo ja jestem neptyk w odmianach
Mam taki niebieski,wyszukałam ,że nazywa się himalajski, ale kto to wie
Rośnie teraz w cieniu i ma mało kwiatków,ale jeśli go przesadzę na słonko może przeobrazi się w kępy niebieske,jak myślisz
Tego bodziszka pokaże u siebie,żeby nie zaśmiecać
I jeszcze, jakie trawki byś widziała z tym bodziszkami ?
07_Rene 09:28, 06 cze 2015

Nasycilam się pięknem róż. Zachwyciłam rabata przed domem i peleryna. Ślad zostawiam i pozdrowienia
Gardenarium 11:15, 06 cze 2015

Borbetka napisał(a)
Mam wrażenie, że wszystko co dawne, lepsze jest. Kiedyś się telewizor naprawiało i grał wiele lat. Teraz gwarancja 2 lata, i zaraz po gwarancji, na śmietnik. Ile te śmietniska jeszcze wytrzymają? Ta chińszczyzna mnie przeraża.

Mnie też chińszczyzna przeraża. Byle co za prawie darmo, a czasem to i drogo, żeby zarobić. Nie ma już prawdziwych towarów. Dlatego idę w starocie.

Wczoraj zajadałam się sałatą z ogr. z lustrem i szczypiorem. Smakuje inaczej, słodko

Instagram Ogrodowiska
Karabela 12:32, 06 cze 2015

Danusiu możesz wpaść do mnie na koniec strony 100 i podpowiedzieć co obok leszczyny? Sucha lesna działka odwiedzana w lecie. Rosna glownie sosny i brzozy, zaczynam ja upiekszac Dziękuję !!
Madzenka 15:13, 06 cze 2015

Bardzo energetyczne zdjęcia pelerynkowo-wiankowe
Zmobilizowałaś mnie, poczynię dzisiaj wianek letni, bo wstyd sie na Ogrodowisku przyznać, że po wielkanocnym nic aktualnie na drzwiach nie wisi...

Ps. Chciałam Ci podziekować za Munstead Wood- piekneiejszej rozy nie znam. Zdjecia nie oddają jej aksamitu ani rzeczywistego koloru
zawitka 15:18, 06 cze 2015

Piękne piruety w pelerynce ,uśmiech na twarzy to jest to ;dA le narzędzia --super :
Milka 16:01, 06 cze 2015

Cudne zakupy i piruety pelerynkowe