Różne rozwiązania trzeba czasem wybrać, ale powinno się przekopać starą darń, choć całkiem możliwe, że trawa urośnie na tym bez przekopania, jak nie ma innego wyjścia.
Dzięki Danuś , kanty wiadomo kto robił
A konewka non stop w użyciu, bo sucho u nas. Kupiliśmy ją, bo plastikowe mnie denerwują , choć pani w GS owskim sklepie bardzo zdziwiona, że my chcemy taką
Taki skrót całego dnia mieści w sobie zapowiedź nowych doznań - dla właścicieli ogrodów i dla nas Zaintrygował mnie ogrod z altaną i tkaninami.. to musi być urokliwe zestawienie
4 projekty w jeden dzień..... to się nazywa tempo działania!
Cieszę się, że Cię rozbawiłam. Mam prośbę, może zajrzysz do mnie i zobaczysz moją berberysową rabatę. Niby ją lubię, ale nie do końca
Schlastaj, wycierpię )))
Zaglądam i mam wyrzuty, ale muszę głównie prowadzić wątki tematyczne i artykuły i na nasze ogrody już nie starcza czasu Pozdrawiam Lenko Pokazuj wiosnę.
Duże buziolki jak mawia Bogusław za odzew. No to jednak nie miałam racji. Myślałam że już o mnie zapomnieliście
A dziś tak ciepło, a ja pracuję nad zaczętymi projektami i tylko wzdycham. A w międzyczasie wpadam do komputera i coś tam wysyłam, wypisuję, odpisuję żeby głowę uwolnić od myślenia, co komu posadzić żeby było dobrze
A ja mam inny sposób, w wyszukiwarkę wpisuję Gardenarium, zaznaczam "pokaż posty" i klikam "szukaj", pokazują mi się wszystkie posty Danusi i wszystkich co do niej pisali, wybieram najciekawszą wypowiedź i klikam, tak trafiłem do tego bajeranckiego lustra.
Przy okazji pozdrawiam Cię Danusiu cieplutko
A może nie zasilaj, zobacz co będzie. Młode przyrosty się wybarwiają. Poczekaj z nawożeniem i przytnij ją mocno. o połowę. Tylko czy już nie jest za późno, puszcza już?
Moim zdaniem brak cięcia jest powodem, musi mieć impuls.