Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Loosiuu 21:42, 26 kwi 2013

Kiedyś, jak przybywało bardzo dużo stron w szybkom tempie miałem ustawiony Twój wątek na stronie startowej, żeby być w stanie wszystko ogarnąć
Projekty na pewno super wyszły!
Debra 22:05, 26 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)

Przez tą żabę co nogę podstawia do podkucia, to nie mogę pracować haha

Cieszę się, że Cię rozbawiłam. Mam prośbę, może zajrzysz do mnie i zobaczysz moją berberysową rabatę. Niby ją lubię, ale nie do końca
Schlastaj, wycierpię )))
Mala_Mi 22:25, 26 kwi 2013

Danuś.. nie zapominamy o Tobie, ale nic nie piszę, bo wiem jak bardzo jesteś zajęta .... za długa zima i za szybkie lato..... ale czytam nowe seriale się szykuja Super
Evchen 22:41, 26 kwi 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Evchen, że pozwolę sobie na małe pytanie do Ciebie filologa: czy gdyby było napisane wariacje na lustro to to samo co wariacje na fortepian?

Wirtuozeria w wykonaniu Danusi jak nic!

To zależy kto, do kogo i kiedy pisze Jeśli Ogrodomaniak do ogrodomaniaka na temat lustra Danusinowego i wariacji na temat uwiecznionych w zdjęciach - to byłoby to bardzo prosty przekaz. Tak więc biorąc lustro na tapetę i jako temat wariacji podpisuję się pod Twoją opinią dotyczącą wirtuozerii właścicielki lustra i jego wariacji
Evchen 22:45, 26 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Duże buziolki jak mawia Bogusław za odzew. No to jednak nie miałam racji. Myślałam że już o mnie zapomnieliście

A dziś tak ciepło, a ja pracuję nad zaczętymi projektami i tylko wzdycham, 3 skończyłam od 9 rano, jeszcze jeden - taki malutki i będzie fajrant. A w międzyczasie wpadam do komputera i coś tam wysyłam, wypisuję, odpisuję żeby głowę uwolnić od myślenia, co komu posadzić żeby było dobrze

Dzisiaj prostokątny zbiornik - lustro wody bez przelewów i 3 platformy nadwieszone nad wodą, w super nowoczesnym ogrodzie, potem ogród z oranżerią, potem dwa ogrody obok siebie, jeden z cudną altaną z tkaninami. Chyba czas kończyć na dziś.

Taki skrót całego dnia mieści w sobie zapowiedź nowych doznań - dla właścicieli ogrodów i dla nas Zaintrygował mnie ogrod z altaną i tkaninami.. to musi być urokliwe zestawienie
4 projekty w jeden dzień..... to się nazywa tempo działania!
Urszulla 23:02, 26 kwi 2013

Danusiu, jesteś ciągle niedoścignionym wzorem ładu ogrodowego
Gardenarium 23:21, 26 kwi 2013

Gabisia napisał(a)
Danusiu, ale dobre wieści z tymi projektami
Dla nas też, bo może seriale jakieś będą...?

Pozdrowienia

To co teraz realizują, projektowałam zimą, teraz projektuję na jesień.

Instagram Ogrodowiska
monteverde 23:29, 26 kwi 2013

Tempo niesamowite Ptaszki u mnie śpiewają cały dzień w ogrodzie, opłaciło się dokarmianie, weselej mam teraz a budka lęgowa na czereśni zajęta muszę lornetką przypilnować kto tam mieszka pozdrawiam
barbara_kraj... 23:41, 26 kwi 2013

U mnie na balkonie najwyżej gołębie chciałyby się osiedlić, ale na działce w jałowcu i na świerku gniazda ptasie są. Wydało się, jak mama z jedzonkiem przylatuje,,, rejwach taki, że hej! I stąd wiem, że ptaki moją działkę lubią.
Poza tym ciagle słyszę śpiew skowronków, kosów i wrzaski bażantów
anna_g 23:59, 26 kwi 2013

Urocze te zdjęcia z lustrem i kompozycjami pod nim... Danusiu ja też zaglądam b. często, nie odzywam się jednak za bardzo, bo głupio tak jakoś samej Szefowej głowę zawracać
Pozdrawiam serdecznie. Też czekam na nowe seriale