wiesz to jest tylko inspirka..ja myslę o czymś takim.z preta fi12 bo mam a w srodku moze być fi 6 bo chyba tez mi zostaly
co sądzisz? 2m wysoki nad ziemią, 40cm szer
żebyś wiedziała jak mnie ciągnie... ale jest za mokro żeby cokolwiek działać i zimno a ja z tych ciepłolubnych
takie klikania konkursowe lubię, to też jakaś odmiana od codzienności wczoraj gdzieś wyczytałam że ranniki kwitną dopiero w 3lub 4 roku po wysianiu, więc jeszcze raz dzięki za cebulki, sprawiłaś mi nie lada radość tymi małymi słoneczkami P
miłego wieczoru Haniu
Dokładnie taki Ci opisywałam, tylko w środku myślę o listku blaszce i cienkie pręty 0,6 cm środku.
Będzie mniej spawania.
Mój spawacz dostał teraz ciśnienia i też się przeciągnie.
Dołem pręty muszą wejść 30 cm do ziemi by stabilnie się trzymały.
Chciałam Wam wkleić wiosne ale mój net tutaj nie daje rady...
W Bolzano zaczęły kwitnąć magnolie - Alba Superba ( było napisane na tabliczkach) . Całe 2 szpaler tych magnoli są w rynku tego miasta
kolejna część (zaznaczona na mapce) z oczkiem wodnym, kaskadą i kępą, którą staram się trzymać w ryzach (ale z różnym skutkiem )
oczko pokazywałam już wcześniej
kaskada
wspomniana kępa drzew i krzewów
Acha czyli na moje poczekam do tej wielkości jakieś .......13 lat
Ptaszka jak się tak nie boi w tym amoku złapałabym w rękawiczkach i wyniosła daleko ,ale tak pod osłoną jakąś , żeby nie widział gdzie to może z powrotem nie trafi......., ranniki cudne moje dopiero żółte główki wychylają, może za głęboko posadziłam......super strumyk zaczyna wyglądać i jedyne co mnie osobiście nie do końca tam odpowiada to takiej leśnej rabaty te trawki takim rzędem wsadzone, ja bym zamieszała troszkę, żeby bardziej naturalnie było.......ale to Twój ogród tak chciałaś tak masz, wiem , że oko masz świetne więc będzie na bank super wyglądało
Pięknie Ci to porosło Moja stipa to jeszcze maleństwo w porównani z Twoją plantacją
Cenne rady Toszki poczytałam, nie miałam pojęcia, ze ten pieniek taki ważny... Człowiek się ciągle czegoś uczy. I ten wywar do zakwaszania mnie zaciekawił, lecę sprawdzić o co dokładniej z nim chodzi.