Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Rumianka 21:39, 07 kwi 2016

Napracowałaś się dzielna kobieto...Ręce masz pewnie wyciągnięte do kolan...Oszczędzaj siły Haneczko, bo cały sezon przed Tobą...Buziaczki...
monteverde 21:39, 07 kwi 2016

Cześć Haniu witam wiosennie mój komp dzisiaj też muli na Ogrodowisku
hanka_andrus 22:31, 07 kwi 2016

A, Ania się znalazła. Byłam u Ciebie, kwiatków masz już dużo, to jest co pokazywać, Niestety ta zim a na róże była okropna. Wszystkie prawie ścięłam do kopca. Dobrze, że w ostatnim rzucie je przyrzuciłam, bo byłoby po nich!

No szwankuje net od kilku dni, ale to wieczorem, chyba dużo wejść jest. Rano raczej normalnie chodzi maszynka!

Elisko, nie było tak źle! ziemia miękka, poszło raz dwa i jeszcze czas na herbatkę się znalazł. Nie wiem jak jutro, wypadałoby poprawkę zrobić, bo sobotę zajęta mam czym innym, a w niedziele z zasady nie pracuję!

hanka_andrus 22:44, 07 kwi 2016

Violu, tak to bywa między matką a dorosłą córką, jedna uważa że już wszystko umie, a druga ciągle ją strofuje jak małą dziewczynkę.
Dlatego zamieszkałam 400 km od rodzinnego domu,

Nie, kłótni nie było, ale tak jak napisałaś. Może nawet co źle robiłam, ale wg swego planu i gustu!

Edytko, praca w ogrodzie, sama wiesz, ciężka nie jest dla chcącego, a mordęgą dla niewolnika. A ponieważ ja nie niewolnica a chętna, to mi i ciężko nie było. Prawie najgorszą robotę mam za sobą. Jeszcze kilka podejść i będę happy!

hanka_andrus 22:45, 07 kwi 2016

Uciekam do spania, bo oprócz kompa mnie tez dziś muli!
hanka_andrus 07:07, 08 kwi 2016

Miłego dnia!

violka171 08:05, 08 kwi 2016

Witam Haniu,wczoraj sie mulilo z powodu rekordowej ilosci odsłon-Danusia mi napisala bo pytalam na priv
dziś udalo mi sie z ranka zajzeć tu
zycze milego dnia Haniu i tak słonecznego jak u mnie,zaraz tylko mlodsza krasnoludke odprowadze do szkoly i kierunek wiadomo gdzie
masz racje co do pracy na dzialce,jak ktos lubi to nic mu nie straszne a i praca szybciutko sie robi,szkoda tylko ze czas tak szybko tam ucieka
pozdrawiam cieplutko
eda 08:56, 08 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Violu, tak to bywa między matką a dorosłą córką, jedna uważa że już wszystko umie, a druga ciągle ją strofuje jak małą dziewczynkę.
Dlatego zamieszkałam 400 km od rodzinnego domu,

Nie, kłótni nie było, ale tak jak napisałaś. Może nawet co źle robiłam, ale wg swego planu i gustu!

Edytko, praca w ogrodzie, sama wiesz, ciężka nie jest dla chcącego, a mordęgą dla niewolnika. A ponieważ ja nie niewolnica a chętna, to mi i ciężko nie było. Prawie najgorszą robotę mam za sobą. Jeszcze kilka podejść i będę happy!

To happyy to najważniejsze no i żeby zdrowie było tego życzę i miłego dnia u mnie słońce ale zimno idę działać buuuziam serdecznie
Suuuperaśny busz
zbigniew_gazda 12:45, 08 kwi 2016

Zaglądam Haniu i pozdrawiam dopóki wieczornej ciżby nie ma. U nas pochmurno i zimno.
zoja 13:32, 08 kwi 2016

macham, że byłam - w przerwie na kanapkę w pracy
wow! ale kwiatowo!