Ładuj, ładuj! Sił wiosna potrzeba wiele, a jeszcze trochę chęci na słoneczko potrzeba, żeby potem nie było widać, dokąd T-shirt sięgał.
Miłego weekendu!
Nic z tego Serbów nie mogę tam posadzić, pomijam kwestię lip, na samym środku mam studzienkę od wody, i gdzieś tam pomiędzy leci instalacja, a poza tym ja nie mogę mieć całkiem zasłoniętej drogi.
Kształt mi się podoba ale musi być bez serbów
Pod lipy przesadzę to co mam od strony płotu, czyli pecherznice, juki i byliny, moze te płożące jałowce dodam trawy, tak sobie to przynajmniej wymyśliłam
Mam buki pendula dwuletnie.
Nie zauważyłam aby one szybko rosły, raczej jest odwrotnie - rosną wolno. Twój widzę ma fajny pokrój, ja swojego będę podnosić. O średnicy takiego buka pisze Toszka w moim wątku, na ostatnich stronach.
Witaj Agnieszko, pytasz o pnącą różę Jasmina. Ja ją mam od kilku lat. Jest to róża totalnie bezproblemowa a przy tym pięknie kwitnąca. W czerwcu pokrywa się setkami kwiatków średniej wielkości. Kwiatki mają piękny kształt. U mnie Jasmina ma już około 3 metrów i dziś będę ją wiosennie ciąć (co robię rok w rok). Wszystkim polecam tę różę. A na dowód moich słów zdjęcia... zobacz, a wieczorem je usunę.