A tak, przypominam sobie, Przyznam się bez bicia że nie wiem co będzie dla sadzonki lepsze.
Może uda mi się znaleźć jakąś informację na ten temat, ale jutro, bo dziś po tych lodach mogłabym coś źle zrozumieć. mimo tego że nie były rumowe
To że jesteś kofana to już wiesz, teraz napisz co chcesz w zamian, tylko nie pisz że uśmiech.
Ustaliłaś co to za niebieski kwiatuszek z bzyczkiem?
Aga takie wychodzące hiacynty to też najbardziej lubię
Na środkową rabatę nie chcesz dać hortensji?
Czytam, że Pomponelle masz przy pergoli - ona taka wysoka rośnie? Zamówiłam ją, ale nie chce sadzić przy pergoli, bo jej nie mam. Jaka u Ciebie wysoka jest Pomponella?
Witaj Agnieszko, pytasz o pnącą różę Jasmina. Ja ją mam od kilku lat. Jest to róża totalnie bezproblemowa a przy tym pięknie kwitnąca. W czerwcu pokrywa się setkami kwiatków średniej wielkości. Kwiatki mają piękny kształt. U mnie Jasmina ma już około 3 metrów i dziś będę ją wiosennie ciąć (co robię rok w rok). Wszystkim polecam tę różę. A na dowód moich słów zdjęcia... zobacz, a wieczorem je usunę.
Agnieszka Twój taras jest super jak czytałam o jaśminach to też w pierwszej kolejności nie miałam na mysli róż poczytałam też o nasadzeniach i o migdałku czy za wino odprawisz modły nad moim a tak na poważnie to czy takiego młodego sadzonego w tym roku to pryskać już na grzyba ?